Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας 26 Απριλίου- 2 Μαΐου Chris Evans

της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας The Avengers Chris Evans ψηφίστηκε από το περιοδικό Empire ως ένας από τους 100 πιο Sexy Stars στην ιστορία του κινηματογράφου και ως ένας από τους πιο sexy εργένηδες από το περιοδικό People. Ανήκει στο νούμερο 18 της λίστας του E! με τους 101 celebrities με το καλύτερο σώμα. Λέει ότι η σκληρή προετοιμασία του για το ρόλο του «CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER» τον έφτασε στο σημείο να μισήσει την ταινία. Μάλιστα έκανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει τα αυξημένα επίπεδα άγχους από τα οποία υπέφερε πριν τα γυρίσματα της τεράστιας επιτυχίας. Έπαιξε το ρόλο του αγοριού και πρώην αγοριού της Jessica Biel σε δύο ταινίες: το «CELLULAR» το 2004 και το «London» το 2005. Ο ηθοποιός είχε τότε σχέση και στη ζωή με τη Jessica Biel. Λέει ότι πιο κοντά στον εαυτό του ήταν ο χαρακτήρας Ryan που υποδύθηκε στην ταινία «CELLULAR» το 2004. Είχε κερδίσει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «SAVED!» και «A MIDSUMMER'S NIGHT'S DREAM» αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. Λέει ότι οι δύο ρόλοι για τους οποίους είναι περισσότερος περήφανος είναι στις ταινίες «The Orphan King» και «Cellular». Έκανε μόνος του χωρίς κασκαντέρ τα κόλπα στην ταινία «CELLULAR». Ο Chris μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Fantastic 4 είχαν 10 διαφορετικές στολές που έπρεπε να φορέσουν στην ταινία. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική κωμωδία «ELIZABETHTOWN» του σκηνοθέτη Cameron Crowe, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Orlando Bloom. Προτιμά να υποδύεται ρόλους στον κινηματογράφο παρά στην τηλεόραση.

Trivia

 Τι δεν ξέρετε για τον Chris Evans; Προτιμούσε το Bugs Bunny από τους σουπερ ήρωες των comics όταν ήταν παιδί. Παλιά ήταν χορτοφάγος. Είναι φανατικός αντικαπνιστής και λέει ότι δεν έχει εθιστεί ποτέ σε τίποτα. Λέει ότι όταν ήταν έφηβος ήταν ερωτευμένος με τη Sandra Bullock. Οι συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «Opposite Sex» λένε ότι ο Chris είναι ο άντρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Οι φίλοι του τον περιγράφουν ως άριστο στα αθλήματα, απίστευτο στις τέχνες και πολύ ευγενικό. Το αγαπημένο του μέρος για διακοπές είναι το Sudbury της Μασσαχουσέτης. Δεν είναι λάτρης του καλοκαιριού και της παραλίας και θα προτιμούσε να κάνει κρύο κάθε μέρα. Φοβάται τα ύψη. Συχνά αναφέρεται από τα media ως ο επόμενος Tom Cruise. Ο πατέρας του είναι οδοντίατρος και λέει ότι ένα μεγάλο γεγονός στο σπίτι τους ήταν όταν ήρθε ως ασθενής ο Steven Tyler των Aerosmith. Η καταγωγή του είναι από την Ιρλανδία και την Ιταλία.

Τον ελεύθερο χρόνο του συνήθως ζωγραφίζει, γυμνάζεται, διασκεδάζει σε parties, παίζει με το σκύλο του ή παίζει μπάσκετ με τους κολλητούς του. Λέει ότι η αδερφή του Carly ήταν αυτή που τον ενθάρρυνε να δοκιμάσει το ταλέντο του στην υποκριτική. Αν δε γινόταν ηθοποιός, ο Chris σχεδίαζε να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης μετά το λύκειο. Μπήκε στο Spin City casting agency όταν πήγαινε ακόμα στο λύκειο. Εμφανίστηκε στο videoclip του τραγουδιού Tainted Love του Marilyn Manson. Έχει ένα τατουάζ στο μπράτσο του με το ζώδιο της μητέρας του. Έχει επίσης ένα τατουάζ για κάθε ένα από τα αδέρφια του και ένα στο άλλο του μπράτσο που σημαίνει πίστη και αφοσίωση. Πρόσφατα έκανε ένα ακόμα τατουάζ που λέει «In Loving Memory Of Bardsley With Me Always», το οποίο χτύπησε στη μνήμη του κολλητού του Matt, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα και μάλιστα ξεψύχησε στα χέρια του. Έχει ένα bulldog την East, την οποία αγαπά πολύ. Η αγαπημένη του μουσική είναι η κλασσική Rock και το Hip Hop. Οι αγαπημένες του ταινίες είναι οι «Hurly Burly», «Braveheart» και «The Royal Tenenbaums». Η αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά είναι οι «The Simpsons» ενώ λέει ότι η πιο ένοχη ευχαρίστησή του είναι να βλέπει το «Average Joe». Οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι Gene Hackman, Al Pacino και Val Kilmer. Μαζί με την ηθοποιό Evan Rachel Wood, ο Chris είναι στα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος Gucci Guilty και της κολόνιας Guilty pour Homme 

Κρεβατομουρμούρα και άλλα...

Με τη Jessica Biel
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Chris Evans είχε σχέση για δύο χρόνια με την ηθοποιό Jessica Biel, με την οποία χώρισε το 2006.

 Στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic 4» ο Chris γνώρισε και ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του Jessica Alba με την οποία έκανε σχέση. Μάλιστα λέει ότι είναι πολύ ρομαντικός.






Με τη Jessica Alba
Μια χρονιά στα γενέθλια της Jessica Alba, ενώ η ηθοποιός κοιμόταν στο σπίτι του, έριξε πέταλα από τριαντάφυλλα σε όλο το σπίτι. Όταν η Jessica ξύπνησε βρισκόταν ανάμεσα σε 4 ντουζίνες κόκκινα, άσπρα και ροζ πέταλα. Τέλος, ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής των δικαιωμάτων των gay.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου