Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας 3-9 Μαΐου 2012: Channing Tatum

 της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας  21 Jump StreetChanning Tatum ανήκει στο νούμερο 10 της λίστας του περιοδικού Glamour με τους 20 πιο sexy άντρες για το 2010 και στη λίστα του Tear Sheet Magazine με τα 50 πιο όμορφα πρόσωπα του κόσμου. Ο ηθοποιός έκαψε τα γεννητικά του όργανα όταν προσπαθούσε να ζεσταθεί στα γυρίσματα της ταινίας «THE EAGLE OF THE NINTH» στην περιοχή Highlands της Σκωτίας. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο μόνος τρόπος για να παραμείνεις ζεστός ήταν να τοποθετήσεις ένα μείγμα από βραστό νερό και νερό από το ποτάμι κάτω από τα ρούχα σου. Έτσι, μετά το τέλος των γυρισμάτων εκείνη την ημέρα, ένας από τους συντελεστές της παραγωγής με ρώτησε αν ήθελα να ζεσταθώ πριν φύγουμε. Και τότε σκέφτηκα, γιατί όχι; Το θέμα όμως είναι ότι είχε ξεχάσει να αραιώσει το βραστό νερό. Έτσι έχυσε το καυτό νερό κάτω από τη στολή μου. Και ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τη στολή μακριά από το σώμα μου για να αποφύγω το βραστό νερό, τόσο χαμηλότερα αυτό κατέβαινε». Ο Channing και η Sienna Miller παραδέχονται ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάνε στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «G.I. JOE: THE RISE OF COBRA» γιατί φορούσαν στενά δερμάτινα κοστούμια που δεν έβγαιναν εύκολα. Έτσι έβαζαν συνέχεια στοίχημα στα γυρίσματα ποιος θα αντέξει περισσότερο να κρατηθεί για να πάει στην τουαλέτα. Η Melissa Rosenberg, σεναριογράφος των ταινιών «TWILIGHT» και «NEW MOON» ήθελε ο Channing να υποδυθεί το ρόλο του Riley στο επόμενο sequel της ταινίας με τίτλο «ECLIPSE», τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Xavier Samuel. Στην πραγματικότητα εμφανίστηκε στην ταινία «WAR OF THE WORLDS» του Steven Spielberg το 2005, ως το αγόρι στην εκκλησία αλλά η σκηνή του αργότερα κόπηκε από την ταινία. Ήταν να υποδυθεί το ρόλο του Gengis Khan στην επική ταινία «Mongol» του σκηνοθέτη Sergei Bodrov αλλά αντικαταστάθηκε από τον ηθοποιό Tadanobu Asano. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Gambit στην ταινία «X-MEN: THE LAST STAND» αλλά τελικά ο ρόλος αφαιρέθηκε από την ταινία. Στα γυρίσματα της ταινίας «A GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS» το 2006 έγινε πολύ καλός φίλος με τους συμπρωταγωνιστές του Adam Scarimbolo και Shia LaBeouf. Ήταν να υποδυθεί το ρόλο του Peeta στην ταινία «The Hunger Games», που είδαμε πρόσφατα στις οθόνες μας αλλά θεωρήθηκε πολύ μεγάλος για 18χρονος κι έτσι ο ρόλος πήγε στον Josh Hutcherson. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA», τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Chris Evans. Τέλος, συνεργάστηκε με την performer Charlyne Yi για να φτιάξουν μια παρωδία με σκοπό να κοροϊδέψουν τις χορευτικές κινήσεις που έγιναν διάσημες από τους Patrick Swayze και Jennifer Grey στη ρομαντική ταινία «DIRTY DANCING» το 1987.

Προσεχώς ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν stripper στην ταινία «MAGIC MIKE» σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh, η οποία εμπνέεται από την αληθινή ζωή του Channing, ο οποίος δούλευε ως stripper όταν ήταν 19 χρονών. Θα είναι στην ταινία «Foxcatcher» με τον Steve Carell με θέμα την ιστορία του John du Pont, ο οποίος υπέφερε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια και σκότωσε τον Ολυμπιονίκη παλαιστή Dave Schultz. Επίσης, θα συνεργαστεί ξανά με το σκηνοθέτη Steven Soderbergh στο ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «The Side Effects» στο πλευρό των Rooney Mara και Jude Law με θέμα μια γυναίκα που βρίσκει καταφύγιο στα ψυχοφάρμακα για να καταπολεμήσει το άγχος της για την επερχόμενη αποφυλάκιση του συζύγου της. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2013. Τέλος, ο Channing θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Peter Pan Begins» του σκηνοθέτη και παραγωγού Joe Roth από το συγγραφέα Billy Ray σχετικά με το πώς ξεκίνησε η ιστορία του ήρωα Peter Pan. Μάλιστα η ταινία αυτή ήταν ιδέα του ηθοποιού.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για τον Channing Tatum; Λέει ότι κέρδισε το λόττο όσον αφορά τα γονίδιά του γιατί οι γονείς του είναι πολύ όμορφοι. Η καταγωγή του είναι από την Αμερική, την Ιρλανδία και τη Γαλλία. Γεννήθηκε στην Αλαμπάμα και λέει όταν ήταν μικρός τον μεγάλωναν οι παππούδες του τα καλοκαίρια. Μάλιστα ακόμα περνάει τα καλοκαίρια του με τους παππούδες του εκεί. Λέει ότι από μικρός είχε έφεση στα αθλήματα και έπαιζε ποδόσφαιρο, soccer, baseball, έκανε στίβο και μάθαινε πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 6 ετών. Έχει μεγάλο ταλέντο στις αρχαίες τέχνες Wah-lum, Capoeira, Kung Fu και Gor-Chor Kung Fu και μάλιστα έχει πάρει όλες τις ζώνες στα 2 τελευταία. Του αρέσει να τρέχει για να διατηρείται σε φόρμα. Μετακόμισε από την Alabama στο Mississippi σε ηλικία 6 ετών. Όταν πήγαινε στην ενάτη τάξη του έγινε πρόταση να την ολοκληρώσει είτε σε ένα στρατιωτικό είτε σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Ο Channing διάλεξε το στρατιωτικό και εκεί έγινε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα ήταν υποψήφιος για υποτροφία για να παίζει ποδόσφαιρο μετά την αποφοίτηση. Έτσι πήρε την πλήρη αθλητική υποτροφία για το ποδόσφαιρο στο Glenville State College της Δυτικής Virginia αλλά μετά από λίγο έφυγε από το κολέγιο. Τον ανακάλυψε το πρακτορείο μοντέλων Page 305. Το πρώτο του fashion show ήταν στο club Level στο South Beach του Miami το Νοέμβριο του 2000 για το περιοδικό Men's Health. Ο φίλος του Vincent De Paul του ζήτησε να κάνει το show μαζί του ενώ μετά το show ξεκίνησε να κλείνει δουλειές για το περιοδικό Ocean Drive και έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο modeling. Το 2000 πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις για τις εταιρείες Mountain Dew και Pepsi. Υπήρξε επίσης, το μοντέλο των εταιρειών Abercrombie & Fitch, Dolce & Gabbana και Aeropostale. Πριν ασχοληθεί με το modeling και γίνει ηθοποιός ο Channing δούλευε σε οικοδομές, σε καταστήματα ρούχων, ως μεσίτης, πωλητής και ως υπάλληλος σε χώρους φύλαξης και φιλοξενίας γατών και σκύλων. Τότε άρχισε να του κινεί το ενδιαφέρον το να χορεύει σε club. Έτσι σε ηλικία 18 χρονών έβγαζε το χαρτζιλίκι του ως εξωτικός χορευτής και λέει ότι η σύζυγός του ενθουσιάστηκε όταν της το αποκάλυψε και επέμενε να της δείξει αμέσως τα προσόντα του. Μάλιστα ένα sexy video του 18χρονου τότε ηθοποιού να κάνει στριπτίζ σε ένα club στη Florida ανέβηκε στο διαδίκτυο. Εμφανίστηκε στο videoclip του Ricky Martin για το τραγούδι «She Bangs», για το οποίο πήρε $400 για 7 μέρες γυρισμάτων. Εμφανίστηκε στο videoclip «Give It Up To Me» των Sean Paul και Keyshia Cole. Λέει ότι εγκατέλειψε το modeling για να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί δεν έβρισκε καμία πρόκληση και ενδιαφέρον στο modeling πια. Υπέγραψε με την Innovative Artists, ένα πρακτορείο ταλέντων για να βελτιώσει την καριέρα του στην υποκριτική.

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Chan. Η αγαπημένη του ταινία κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων ήταν η «Goonies». Ο Channing μαζί με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Reid Carolin, ο οποίος είναι πρόεδρος, έχουν δική τους εταιρεία παραγωγής, την Iron Horse Entertainment. Μάλιστα το 2010, οι δυο τους κατάφεραν να κλείσουν μια συμφωνία συνεργασίας για 2 χρόνια με το δημοφιλές studio Relativity Media. Ο ηθοποιός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Hollywood και παραδέχεται ότι μερικές θαυμάστριές του δείχνουν τον θαυμασμό τους με αρκετά περίεργο τρόπο. «Λαμβάνω αρκετά e-mails και γράμματα από θαυμαστές μου και τα περισσότερα από αυτά είναι φυσιολογικά. Αλλά έχω λάβει ωστόσο και κάτι εσώρουχα με το πρόσωπό μου επάνω και αυτό ομολογώ μου φάνηκε περίεργο». Ο ηθοποιός λέει ότι δεν απαντά προσωπικά στα γράμματα γιατί ο γραφικός του χαρακτήρας είναι χάλια. Ο 32χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε το χαρακτήρα John Tyree στην ταινία "Dear John", ο οποίος κρατά επαφή με την κοπέλα του που είναι μακριά μέσα από γράμματα είπε στην BANG Showbiz: «Στην ταινία δε με άφησαν να χρησιμοποιήσω το γραφικό μου χαρακτήρα για τα γράμματα γιατί μοιάζει σαν να γράφει ένα παιδάκι 3 χρονών. Επίσης, γράφω λάθος και την ορθογραφία οπότε καταλήξαμε ότι το να γράφω γράμματα δεν είναι το δυνατό μου σημείο». Σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή «Tonight Show» του Jay Leno ο Channing αποκάλυψε ότι είναι δυσλεξικός. Σήμερα μένει στο Miami. Τέλος, έχει ένα σκύλο με το όνομα Meeka.


Κρεβατομουρμούρα και άλλα...

Με την Amanda Bynes
 Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Channing Tatum είχε σχέση με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας Amanda Bynes, όταν δούλευε ως μοντέλο. Το 2006 γνώρισε την ηθοποιό Jenna Dewan στα γυρίσματα της ταινίας «Step Up» στην οποία οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν. Ξεκίνησαν να βγαίνουν μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2008 στο Maui της Hawaii. Μάλιστα εκεί ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Στις 11 Ιουλίου του 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή στα Church Estates Vineyards στο Malibu.





Με τη σύζυγό του Jenna Dewan
Ο Channing παραδέχεται ότι η γυναίκα του έχει εμμονή με τη ρομαντική ταινία «THE NOTEBOOK», στην οποία οι πρωταγωνιστές γερνάνε και είναι ακόμα ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι και τον βάζει πάντα να της υποσχεθεί ότι θα είναι έτσι κι αυτοί μέχρι να πεθάνουν. Ο ηθοποιός λέει αστειευόμενος σε συνέντευξή του ότι είναι καλός σύζυγος γιατί πάντα κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας. Τέλος, ο Channing και η Jenna χτύπησαν το ίδιο τατουάζ που λέει «Side-by-side» όταν ήταν στο ταξίδι του μέλιτος στο Bali το 2009.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου