Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή


Η τελευταία ταινία που θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας είναι η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη περιπέτεια φαντασίας των Christopher και Jonathan Nolan με τίτλο «THE DARK KNIGHT RISES» ή «Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», όπως θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 21 Αυγούστου. Η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον Σκοτεινό Ιππότη φτάνει στο τέλος της, τον Ιούλιο του 2012, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες το “The Dark Knight Rises”. Τέσσερα χρόνια μετά τον καλλιτεχνικό και εισπρακτικό θρίαμβο του “Σκοτεινού Ιππότη”, ο Νόλαν υπόσχεται να προσθέσει μια ακόμη σπουδαία σελίδα στην ιστορία ενός από τους πιο δημοφιλείς ήρωες κόμικς. Όπως και στις προηγούμενες ταινίες, ο Κρίστιαν Μπέιλ θα είναι και πάλι ο Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν, ενώ στην ταινία επιστρέφουν ο Μάικλ Κέιν, στο ρόλο του Άλφρεντ, ο Γκάρι Όλντμαν, ως ο Τζιμ Γκόρντον και ο Μόργκαν Φρίμαν, ως ο Λούσιους Φοξ. Στο “The Dark Knight Rises” θα δούμε ακόμα τους Τομ Χάρντι ως Μπέιν, Άν Χάθαγουεϊ ως Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ ως Τζον Μπλέικ και Μαριόν Κοτιγιάρ ως Μιράντα Τέιτ. Ο θρύλος επιστρέφει για την τελική αναμέτρηση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σόκαρε πρόσφατα η είδηση ότι δώδεκα άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς και 58 τραυματίστηκαν στην αμερικανική πρεμιέρα του θρυλικού «Batman» στις 19 Ιουλίου στο Ντένβερ, την πρωτεύουσα του Κολοράντο, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. Όπως μετέδωσαν τα ξένα μέσα ο ένοπλος 24χρονος νεαρός δράστης και φοιτητής ιατρικής, ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε Τζόκερ, τον αντίπαλο του Batman στην ταινία, άνοιξε πυρ μέσα στην αίθουσα, εκεί όπου προβαλλόταν η ταινία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και κατά την είσοδό του έριξε δακρυγόνα. Στη συνέχεια ακούστηκε και μια ισχυρότατη έκρηξη. Οι θεατές που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα θεώρησαν ότι το σκηνικό τρόμου αποτελούσε κινηματογραφικό εφέ, λόγω της πρεμιέρας. Συμμαθητές του δράστη, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, λένε ότι από μικρός του άρεσε να υποδύεται τους κακούς των ταινιών. Τέλος, ο πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama κήρυξε 6ήμερο πένθος και μετέβη στο Κολοράντο.

Τέλος, το budget της ταινίας ήταν 250 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο τζίρος της έχει καταφέρει ήδη να αγγίξει τα 850 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ενώ έπεται και συνέχεια!


Δείτε επίσης:

Special Forces - Ειδικές Δυνάμεις

The Expendables 2 - Οι Αναλώσιμοι 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου