Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "World War Z" Brad Pitt! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Brad Pitt
 Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "World War Z - Παγκόσμιος Πόλεμος ΖBrad Pitt ανήκε στη λίστα του Vanity Fair με τους πιο καλοντυμένους celebrities διεθνώς για το 2009 ενώ το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον πιο sexy άντρα εν ζωή όταν γύρισε την ταινία «LEGENDS OF THE FALL» το 1994. Μαζί με τη σύζυγό του Angelina Jolie ανήκουν στην ετήσια New Establishment List του Vanity Fair με τους ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στην κοινωνία, στο νούμερο 5 της λίστας του περιοδικού Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια του Hollywood με τα έσοδά τους να υπολογίζονται στα $34 εκατομμύρια ενώ ψηφίστηκαν ως το πιο sexy ζευγάρι σε μια ψηφοφορία που διεξήγαγε το περιοδικό Parade.

Ο Brad Pitt στο "Fight Club"
Ο ρόλος του Tommy Williams στην ταινία «THE SHAWSHANK REDEMPTION» ή «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» το 1994 φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτόν αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ρόλο υποδύθηκε ο Tim Robbins. Έσπασε το δόντι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «FIGHT CLUB» το 1999 και αποφάσισε να μην το φτιάξει για να είναι πιο ζωντανός ο χαρακτήρας. Ως μεγάλος θαυμαστής του «LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRELS» το 1998, ο ηθοποιός πλησίασε το σκηνοθέτη Guy Ritchie και του ζήτησε ένα ρόλο στην ταινία «SNATCH». Όταν ο Ritchie αντιλήφθηκε ότι ο Brad Pitt δεν μπορούσε να υιοθετήσει την προφορά του Λονδίνου, του έδωσε το ρόλο του Mickey the Τζίμπσι. Όταν ο Guy Ritchie του είπε ότι θα παίξει ένα μποξέρ στην ταινία, ο Pitt ανησύχησε γιατί μόλις είχε τελειώσει τα γυρίσματα του «FIGHT CLUB» και δεν ήθελε να παίξει ξανά ίδιου τύπου ρόλο. Αλλά μια και ήθελε να δουλέψει τόσο πολύ με τον Ritchie δέχτηκε το ρόλο. Πήγε στην οντισιόν για το ρόλο του J.D. στην κλασική cult ταινία «HEATHERS» το 1989 αλλά αν και θεωρήθηκε ταλαντούχος, οι υπεύθυνοι τον βρήκαν υπερβολικά γλυκό για το ρόλο. Ωστόσο, την ίδια χρονιά, κέρδισε έναν παρόμοιο ρόλο στην ταινία τρόμου «CUTTING CLASS». Ήταν η τρίτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «THELMA & LOUISE» το 1991. Ο William Baldwin, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή, αρνήθηκε το ρόλο για να πρωταγωνιστήσει στο «BACKDRAFT». Παραδέχεται ότι οι σκηνές sex με τη Geena Davis στην ταινία, η οποία αποτελεί και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, του θυμίζουν μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής του. Έσπασε το χέρι του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «SE7EN» το 1995. Ο τραυματισμός ωστόσο, προστέθηκε στην πλοκή. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ «CRIMSON TIDE» το 1995, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Denzel Washington και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «THE MATRIX» το 1999, που υποδύθηκε ο Keanu Reeves. Η εταιρεία παραγωγής που διαθέτει, η Plan B, συνεργάστηκε με την Reliance για να αποκτήσουν τα δικαιώματα της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος του Tom Rachman «The Imperfectionists». Ήταν υποψήφιος για δύο ρόλους, τους οποίους τελικά υποδύθηκε ο Johnny Depp. Αυτόν του Ichabod Crane στην ταινία «SLEEPY HOLLOW» το 1999 και αυτόν του Willy Wonka στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας» το 2005.

Στο "Mr. and Mrs. Smith"
Αρχικά, δεν ήθελε να εμφανιστεί στην ταινία «MR. & MRS. SMITH», αν και ήταν αυτός που έδωσε το σενάριο στο σκηνοθέτη Doug Liman. Ο σκηνοθέτης είπε ότι φοβόταν ότι οι σκηνές sex ανάμεσα στον ηθοποιό και την Angelina Jolie στην ταινία ήταν τόσο ρεαλιστικές που οι θαυμαστές της Jennifer Aniston θα μποϊκοτάρουν την ταινία. Ο Brad Pitt και ο George Clooney έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλο στα γυρίσματα της ταινίας «Η Συμμορία των 12». Ο Brad έστειλε σημείωμα στο προσωπικό της παραγωγής, ότι και καλά το έγραψε ο George Clooney, λέγοντας ότι θέλει να τον φωνάζουν Mr Ocean και να μην τον κοιτάζουν στα μάτια. Από την άλλη ο George Clooney αποφάσισε να ανταποδώσει τοποθετώντας ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Brad Pitt που έλεγε: «Είμαι gay και ορκίζομαι». Σταμάτησε το κάπνισμα για πολλούς μήνες εξαιτίας της εντατικής άσκησης που έκανε για να προετοιμαστεί για το ρόλο του ως Αχιλλέας στην ταινία «ΤΡΟΙΑ». Μάλιστα απέκτησε καλύτερη σωματική κατάσταση και πήρε 20 κιλά σε μυς για αυτόν του το ρόλο. Ωστόσο, έγινε έξω φρενών όταν οι βρετανικές εφημερίδες τον κατηγόρησαν ότι φούσκωσε το σώμα του με τη βοήθεια αναβολικών, γιατί κουράστηκε πολύ και εξασκήθηκε εντατικά για μήνες για να φτιάξει το σώμα του. Απέρριψε το ρόλο ενός αστροναύτη στην ταινία «APOLLO 13» το 1995 για να παίξει στην ταινία «TWELVE MONKEYS» του Terry Gilliam την ίδια χρονιά, μια ταινία που του χάρισε και μια υποψηφιότητα για Oscar. Έπρεπε να μάθει να πετάει για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «A RIVER RUNS THROUGH IT» το 1992 και λέει ότι γι’ αυτό εξασκήθηκε στην κορυφή των κτηρίων του Hollywood. Μάλιστα κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης, συχνά χτυπούσε τον αυχένα του. Έκανε μια μικρή εμφάνιση αφιλοκερδώς μαζί με το Matt Damon στην ταινία «CONFESSIONS OF A DANGEROUS MIND» το 2002 ως χάρη στο συμπρωταγωνιστή τους στην ταινία «Η Συμμορία των 11» και πολύ φίλο τους George Clooney, του οποίου η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Στο "Inglourious Basterds"
Ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έκοψε τη συνήθειά που είχε στην αρχή της καριέρας του να παίρνει ναρκωτικά καθώς επηρέαζε αρνητικά την υποκριτική του καριέρα, ο σκηνοθέτης της ταινίας «INGLOURIOUS BASTERDS», Quentin Tarantino, αποκάλυψε ότι ο Brad του πρόσφερε κάνναβη σε ένα πρόσφατο ταξίδι τους στη Γαλλία. Σύμφωνα με το σεναριογράφο Bruce Joel Rubin, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston ήταν υποψήφιοι για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «THE TIME TRAVELER'S WIFE» ή «Η γυναίκα του ταξιδευτή», όπως κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν το χωρισμό τους. Τους ρόλους τελικά υποδύθηκαν οι Eric Bana και Rachel Mac Adams. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Colin Sullivan στην ταινία «THE DEPARTED» το 2006, αλλά τελικά ανέλαβε μόνο την παραγωγή της ταινίας με την εταιρεία παραγωγής του Plan B. Έχασε από το Russell Crowe τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «AMERICAN GANGSTER» το 2007. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Ιρλανδού μποξέρ Mickey Ward στη βιογραφική ταινία «THE FIGHTER» το 2010, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Mark Wahlberg. Τέλος, ο Brad Pitt και ο Matt Damon χάρισαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων «HAPPY FEET».

Και για πες...

Brad Pitt
Τι δεν ξέρετε για τον Brad Pitt; Η πρώτη του δουλειά ήταν να χορεύει με ένα κουστούμι κοτόπουλου για να τραβήξει κόσμο σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας El Pollo Loco στη λεωφόρο Sunset του Hollywood. Τον Ιούλιο του 2009 σε συνέντευξή του είπε ότι δεν πιστεύει στο Θεό και ότι είναι 20% άθεος και 80% αγνωστικιστής. Έλαβε το Webby Award στην κατηγορία ακτιβισμού για τις διαδικτυακές του προσπάθειες να βοηθήσει να ξαναχτιστεί η Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Katrina, μέσω του δικού του οργανισμού «Make It Right Foundation». Έχει μια σειρά από γραμμές σε τατουάζ στην πλάτη του, τις οποίες σχεδίασε η Angelina Jolie. Λέει ότι του αρέσει να ασχολείται με την αρχιτεκτονική και μάλιστα, είναι μέρος μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων για το σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων στο Dubai. Μαζί με την Angelina προσέλαβαν κορυφαίους Αμερικανούς και Βρετανούς δικηγόρους για να σιγουρέψουν ότι ο πρώην σωματοφύλακάς τους Mickey Brett δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής σε βιβλίο ή τηλεοπτική εκπομπή. Έχουν σχεδιάσει μια limited-edition συλλογή με χρυσά και ασημένια κοσμήματα και αξεσουάρ με το όνομα “The Protector”, της οποίας τα έσοδα θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Angelina. Είναι τόσο εντυπωσιασμένος με την επιτυχία της ταινίας «BROKEBACK MOUNTAIN» με θέμα τους gay cowboy, που θέλει να γράψει ένα σενάριο με θέμα την απόλυτη gay ιστορία αγάπης. Το 2005, κέρδισε $4,500,000 για ένα διαφημιστικό της Heineken που βγήκε στον αέρα το 2005. Λέει ότι δεν ξενυχτάει στα parties μετά τις 6 τα ξημερώματα από όταν έγινε πατέρας. Έχει ορκιστεί να μην ξαναγυρίσει άλλες γυμνές σκηνές, γιατί δεν θέλει να τις δουν τα παιδιά του. Ο κιθαρίστας των U2 δήλωσε ότι ο Brad Pitt είναι το τέλειο άτομο για να τον υποδυθεί αν βγει ταινία για το συγκρότημα. Λέει ότι δεν θα πάρει ποτέ βραβείο Oscar γιατί υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός στα βραβεία. Τέλος, έκανε μυστικά μαθήματα ελληνικών για να εκπλήξει την πρώην γυναίκα του Jennifer Aniston, η οποία έχει ελληνική καταγωγή.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Jill Schoelen
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Brad Pitt είχε επιτυχημένες σχέσεις με αρκετές συμπρωταγωνίστριές του, συμπεριλαμβανομένων των Robin Givens, που γνώρισε στην ταινία «Head of the Class», Jill Schoelen, που γνώρισε στην ταινία «Cutting Class» και Juliette Lewis, που γνώρισε στις ταινίες «Too Young to Die?» και «Kalifornia». Λέει ότι μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του ήταν όταν τον παράτησε η πρώην αρραβωνιαστικιά του, όταν πήγε αεροπορικώς μέχρι τη Βουδαπέστη για να τη δει. Συγκεκριμένα, η Jill Schoelen, με την οποία ήταν 3 μήνες αρραβωνιασμένος το 1989, όταν ήταν μικρός ηθοποιός που τα έβγαζε δύσκολα πέρα, του ζήτησε να ξοδέψει τα ελάχιστα χρήματα που είχε σε ένα αεροπορικό εισιτήριο, μόνο και μόνο για να του ανακοινώσει ότι ερωτεύτηκε κάποιον άλλο.


Με την Gwyneth Paltrow
Ο ηθοποιός είχε μια 3 χρόνων πολυδιαφημισμένη σχέση που οδήγησε σε αρραβώνα με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Seven», Gwyneth Paltrow. Ο Brad Pitt γνώρισε την ηθοποιό Jennifer Aniston το 1998 και παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στο Malibu στις 29 Ιουλίου του 2000. Μάλιστα, μήνυσε την Dalmani International, την εταιρεία που έφτιαξε το μονόπετρο που πρόσφερε στη Jennifer Aniston καθώς το δαχτυλίδι ήταν δικό του σχέδιο και έπρεπε να είναι μοναδικό. Ωστόσο, η εταιρεία πουλούσε αντίγραφα του δαχτυλιδιού δηλώνοντας ότι είναι υπό τη χορηγία του ζευγαριού.

Με την Jennifer Aniston
Για 7 χρόνια ο γάμος τους θεωρούνταν μια σπάνια επιτυχία για τα δεδομένα του Hollywood, ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2005 χώρισαν. Κατά την διάρκεια του διαζυγίου του από την Aniston, ο Brad παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith». Μάλιστα, η Jennifer Aniston έμαθε για τη σχέση του συζύγου της με την ηθοποιό όταν τους άκουσε να κάνουν τηλεφωνικό sex.


Με την Angelina Jolie
Τον Ιανουάριο του 2006, η ηθοποιός παραδέχτηκε στο People ότι είναι έγκυος από τον Brad Pitt, επιβεβαιώνοντας έτσι για πρώτη φορά τη σχέση τους. Τέλος, ο Brad λέει ότι θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά και να φτιάξουν δική τους ομάδα soccer.





Δείτε όλα τα gossip για τον Brad Pitt, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 119  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου