Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Grown Ups 2" Adam Sandler! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Adam Sandler
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 Adam Sandler ανήκει στο νούμερο 24 της λίστας του περιοδικού Premiere με τους 50 πιο δυναμικούς celebrities και στο νούμερο 2 της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα $54.7 εκατομμύρια. Μάλιστα οι ταινίες του αποφέρουν κέρδη $9 για κάθε ένα δολάριο που ο ηθοποιός κερδίζει. Έκανε πλάκα ότι έκανε sex με το συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK  AND LARRY» Kevin James για να προετοιμαστούν για το ρόλο τους ως δύο gay εραστές στην ταινία που είδαμε στις οθόνες μας το 2007. Ήταν να παίξει τον οδηγό ταξί Max στην ταινία «Collateral» το 2004, στο πλευρό του Tom Cruise, αλλά αρνήθηκε γιατί ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη ρομαντική κωμωδία «Spanglish» την ίδια χρονιά. Τελικά το ρόλο υποδύθηκε ο Jamie Foxx, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και υποψηφιότητα για Oscar για την ερμηνεία του στην ταινία. Ο Adam Sandler λέει ότι η ταινία «SPANGLISH» ήταν αυτή που τον έκανε να αποφασίσει ότι θέλει να γίνει πατέρας. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Michael Berkow στην ταινία «VERY BAD THINGS» το 1998 αλλά το ακύρωσε την τελευταία στιγμή για να παίξει στο «THE WATERBOY». Η έμπνευση για την ταινία «THE WATERBOY» ήρθε από το τραγούδι του ηθοποιού The Lonesome Kicker. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Willy Wonka στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας», τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Johnny Depp. Τέλος, τραγούδησε 2 τραγούδια με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Alison Krauss για την ταινία κινουμένων σχεδίων «EIGHT CRAZY NIGHTS» το 2002.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για τον Adam Sandler; Έχει δική του εταιρεία παραγωγής που έχει ονομάζεται Happy Madison, ένα όνομα που προήλθε από τις ταινίες του «HAPPY GILMORE» το 1996 και «BILLY MADISON» το 1995. Κέρδισε το αστέρι 186 στη λεωφόρο Walk of Fame του Hollywood και άφησε πάνω τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και το σημάδι από τα παπούτσια του. Λέει ότι το ταλέντο του στην κωμωδία είναι κατάρα. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε χωρίς καν να προσπαθήσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τον παίρνουν πάντα στα σοβαρά. Τέλος, αν και απολαμβάνει την επιτυχία του στην κινηματογραφική βιομηχανία, νιώθει ακόμα μεγάλη ανασφάλεια στις ταινίες του και ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η εμφάνισή του.


Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τη σύζυγο και τις κόρες του
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Adam Sandler είχε σχέση με την ηθοποιό Alicia Silverstone. Τον Ιούνιο του 2003 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την επίσης, ηθοποιό Jacqueline Samantha Titone και έχουν 2 κόρες. Μάλιστα λέει ότι ντύνεται πριγκίπισσα για να διαβάσει παραμύθια στις κόρες του. Ο ηθοποιός μένει με την οικογένειά του στο Los Angeles αν και έχουν σπίτι και στη Νέα Υόρκη.





Δείτε όλα τα gossip για τον Adam Sandler, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 121  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου