Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ice Age: Continental Drift - Η Εποχή των Παγετώνων: Ο χορός των Ηπείρων - Ταινίες της εβδομάδας 5-11 Ιουλίου 2012


Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο περιπέτεια στο 4ο sequel της ταινίας με τίτλο «ICE AGE: CONTINENTAL DRIFT» ή «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ», όπως κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο. Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ. Τις φωνές τους αυτήν τη φορά δανείζουν οι ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, ΚΟΥΙΝ ΛΑΤΙΦΑ, ΤΖΟΝ ΛΕΓΚΟΥΙΖΑΜΟ, ΝΤΕΝΙΣ ΛΙΡΙ και ΡΕΙ ΡΟΜΑΝΟ ενώ η ταινία κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τις φωνές των ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΣΙΓΟΝΑΚΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑ ενώ κυκλοφορεί και σε 3D για περισσότερη δράση!

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου στο Βέλγιο, την Αίγυπτο, τη Γαλλία, τη Σουηδία και το Τρινιντάντ ενώ στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου του 2012. Επίσης, πριν την έναρξη το κοινό θα παρακολουθήσει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The Longest Daycare» με πρωταγωνίστρια το χαρακτήρα Maggie Simpson. Εκτός βορείου Αμερικής η ταινία έκανε μια διήμερη πρεμιέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, κάνοντας τζίρο $11 εκατομμύρια σε 12 αγορές.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της κέρδισε την πρώτη θέση με το τζίρο της να υπολογίζεται στα $78 εκατομμύρια σε 34 αγορές ενώ αναμένεται να σπάσει για ακόμα μια φορά τα ρεκόρ παγκοσμίως.



Αυτήν την εβδομάδα δείτε επίσης:

La Delicatesse - Επιστροφή στον Έρωτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου