Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Michelle Rodriguez!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Η Michelle Rodriguez γεννήθηκε στο San Antonio του Texas και μεγάλωσε στο Jersey, στην Δομινικανή Δημοκρατία και στο Puerto Rico, απ’ όπου είναι και η καταγωγή της. Το 2002 ψηφίστηκε στο νούμερο 77 της λίστας του περιοδικού Stuff με τις 102 πιο sexy γυναίκες του κόσμου ενώ έχει ψηφιστεί και στο νούμερο 34 της αντίστοιχης λίστας του περιοδικού Maxim. Έχει δύο ετεροθαλείς αδερφές από την πλευρά του πατέρα της και δύο μεγαλύτερα δίδυμα αδέρφια, τους Raul και Omar. Εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της ωστόσο αργότερα κατάφερε να πάρει το πτυχίο της. Της αρέσει πολύ να παίζει πιάνο ενώ είναι και πάρα πολύ καλή skater. Συχνά τραγουδά καραόκε μαζί με τους Lindsay Lohan, Bo Barrett, Emile Hirsch και Nicole Richie στο hot spot του Beverly Hills "Guys". Τι δεν ξέρετε για την Michelle Rodriguez; Κατάφερε να κερδίσει 350 άλλες υποψήφιες για το ρόλο της διαταραγμένης μποξέρ Diana Guzman στην ταινία "Girlfight" το 2000, ο οποίος την έκανε διάσημη. Μάλιστα ο ρόλος της Diana Guzman ήταν η πρώτη της οντισιόν ως ηθοποιός.

Η επόμενη οντισιόν της ήταν για την ταινία "The Fast and the Furious" την επόμενη χρονιά, το 2001, όπου επίσης κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός δεν ήξερε να οδηγεί και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης πριν τα γυρίσματα της ταινίας "The Fast and the Furious" αλλά αναγκάστηκε να βγάλει κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής της για το ρόλο. Από το 2005 ως το 2010 εμφανίστηκε ως η αστυνομικός Ana Lucia Cortez στην επιτυχημένη δραματική τηλεοπτική σειρά του ABC "Lost". Μάλιστα στην αρχή που της προτάθηκε ο ρόλος δήλωσε ότι θα υπογράψει μόνο για ένα χρόνο καθώς είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν της ταιριάζει να υποδύεται μια αστυνομικό. Ήταν η πρώτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία επιστημονικής φαντασίας "Æon Flux" το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Charlize Theron. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Christine Thayer στην δραματική ταινία "Crash" το 2004. Είναι πολύ γνωστή για τους ρόλους της σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood όπως οι «Resident Evil» το 2002, «Battle in Seattle» το 2007 και «Avatar» το 2009. Τέλος, με τις ταινίες της να έχουν κάνει συνολικό τζίρο πάνω από $5 δισεκατομμύρια, το Entertainment Weekly έχει ανακηρύξει την Michelle Rodriguez ως την πιο επιτυχημένη Latina ηθοποιό του Hollywood.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τον Olivier Martinez
 Στις αρχές του 2000, η Michelle Rodriguez διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Μουσουλμάνο φίλο της δηλώνοντας ότι την ενοχλούσαν οι θρησκευτικές απαιτήσεις που είχε από αυτήν. Έπειτα έκανε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Fast and the Furious» Vin Diesel και αργότερα με τον συμπρωταγωνιστή της στο «S.W.A.T.» Olivier Martinez. Τον Ιούλιο του 2006 δήλωσε στο περιοδικό Cosmopolitan ότι δεν είναι λεσβία αν και είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων. Το Νοέμβριο του 2006, η αμφιφυλόφιλη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «BloodRayne» Kristanna  Loken  άφησε υπονοούμενα στο περιοδικό The Advocate για τη σχέση της με την Michelle αν και καμία από τις δύο δεν το παραδέχτηκε ποτέ ανοιχτά.

Με την Kristanna Loken
Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2013, δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι είχε σχέσεις και με τα δύο φύλα λέγοντας: «Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους. Το κάνω από ευχαρίστηση. Είμαι απίστευτα περίεργη να γνωρίζω νέα πράγματα όταν μπορώ. Οι άντρες μού είναι πολύ ενδιαφέροντες όπως και οι γυναίκες».




Δείτε όλα τα gossip για την Michelle Rodriguez, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 3  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου