Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της ταινίας "The Place beyond thePines" Eva Mendes! Θέλω να τα μάθω όλα...


της Ξένιας Κουσινιώρη

Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι η επιθυμία κάθε άντρα και με κάθε εμφάνισή της αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Με τις προκλητικές εμφανίσεις της στα διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών, με τη μελωδική φωνή της στα videoclips μεγάλων καλλιτεχνών και με τη sexy εμφάνιση και τη μοναδική ερμηνεία της στον κινηματογράφο, όπως αυτήν την εβδομάδα που υποδύεται την Romina στο "The Place beyond the Pines", η Eva Mendes μας κάνει να χαιρόμαστε που τελικά δεν έγινε καλόγρια όπως από μικρή επιθυμούσε. Επίσης, υπάρχει ένας λόγος να τη μισούμε: Είναι το κορίτσι του Ryan Gosling...


Η πρωταγωνίστρια της ταινίας  The Place Beyond The Pines - Στο τέλος του Δρόμου Eva Mendes ψηφίστηκε στονούμερο 4 για το 2008 και στο νούμερο 1 για το 2009 της λίστας του AskMen.comμε τις 99 πιο επιθυμητές γυναίκες. Το περιοδικό Maxim την κατάταξε στο νούμερο7 της λίστας Hot 100 για το 2007. Μάλιστα το Νοέμβριο τη χρονιά αυτή έκανε τοδεύτερο εξώφυλλό της για το περιοδικό. Το Maxim την κατάταξε και στο νούμερο 11της λίστας Hot 100 για το 2010. Το κοινό την ψήφισε ως μια από τις πιο όμορφεςγυναίκες κάθε ηλικίας για το 2012. Τέλος, η ηθοποιός ανήκει στη λίστα τουπεριοδικού People με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Η Eva Mendes ξεκίνησε τηνυποκριτική στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μετά από μια σειρά ρόλων σε Bmovies, όπως οι «Children of the Corn V: Fields of Terror» το 1998 και «Urban Legends:Final Cut» το 2000 έκανε το ντεμπούτο της στην κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywoodμε μια εμφάνιση στο θρίλερ «Training Day» το 2001 στο πλευρό του Denzel Washington.Μάλιστα η ηθοποιός χαρακτήρισε την ταινία μια ολοκληρωτική εμπειρία: «Σκέφτηκαότι αυτό εννοούν οι άνθρωποι όταν μιλούν για υποκριτική», λέει χαρακτηριστικά. ΗEva Mendes ήταν υποψήφια για το ρόλο της Susan Ortega στην κωμωδία "Θεόςγια μια βδομάδα" το 2003 στο πλευρό του Jim Carrey αλλά αναγκάστηκε νααρνηθεί το ρόλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι το ρόλο υποδύθηκε η CatherineBell. Η ηθοποιός φοβόταν πάρα πολύ να γυρίσει τις γυμνές σκηνές με τοσυμπρωταγωνιστή της Joaquin Phoenix στο θρίλερ «WE OWN THE NIGHT» το 2007, γι’αυτό είχε πιει πολύ πριν το γύρισμα. Λέει ότι έμεινε ξάγρυπνη αμέτρητες νύχτεςστα γυρίσματα του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «GHOST RIDER», όπουπρωταγωνίστησε με τον Nicolas Cage το 2007, γιατί έβλεπε εφιάλτες. Προσεχώς, η EvaMendes θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη σκηνοθετική δουλειά του συντρόφου της RyanGosling, στην ταινία τρόμου και φαντασίας με στοιχεία νουάρ «How To Catch A Monster»,της οποίας ο Gosling υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Σίρσα Ρόναν, ChristinaHendricks, Matt Smith και Ben Mendelson. Στην ταινία η Eva θα υποδυθεί το ρόλοτης «Γάτας», που αναφέρεται ως κεντρικός χαρακτήρας του φετιχιστικού ερωτικού κλαμπ«Big Bad Wolf Club».

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την Eva Mendes; Γεννήθηκε στο Miami τηςFlorida από Κουβανούς γονείς και μετά το διαζύγιο των γονιών της, μεγάλωσεμε τη μητέρα της, η οποία αρχικά ήταν νοικοκυρά αλλά όταν η Eva πήγε σχολείοάρχισε να δουλεύει ως λογίστρια για να αναθρέψει την οικογένειά της. Η ηθοποιόςμάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της ότι η μητέρα της υπέφερε πάρα πολύ για ναζουν καλά όταν ήταν μικρή. Η οικογένειά της ήταν τόσο φτωχή που καθώς μεγάλωνεέπρεπε να φοράει τα παλιά ρούχα της αδερφής της για 10 χρόνια, όπως λέειχαρακτηριστικά. Η ηθοποιός ανατράφηκε σε ρωμαιοκαθολικό περιβάλλον και απόμικρή φιλοδοξούσε να γίνει καλόγρια. Πριν γίνει μεγάλη ηθοποιός πουλούσε HotDog στο εμπορικό κέντρο Glendale Galleria Mall της California. Μιλάειάπταιστα Ισπανικά ενώ τα αγγλικά είναι η δεύτερη γλώσσα της. Έχει γιακατοικίδιο έναν Βέλγικο Ποιμενικό Μαλινουά. Της αρέσει η αρχιτεκτονικήεσωτερικών χώρων και λέει ότι θα ασχολούνταν μ’ αυτό αν δεν ήταν ηθοποιός. Τηςαρέσει η μουσική, η ποδηλασία, η πεζοπορία, το σκι και η ορειβασία. Οιαγαπημένες της ταινίες είναι οι "The Shining" και "Blow-Up"ενώ θαυμάζει την ταινία "Network", η οποία λέει ότι την ενέπνευσε γιανα γυρίσει και να είναι και εκτελεστική παραγωγός της δραματικής ταινίας "Live!"το 2007. Δεν θέλει να τη συγκρίνουν με τη Jennifer Lopez γιατί όπως λέει ηκαριέρα της είναι πιο σοβαρή. Είναι κολλητή με την Cameron Diaz και θέλει πάραπολύ να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μαζί της.

Εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, η Eva Mendes έχειασχοληθεί σε σημαντικό βαθμό και με το modeling. Συμμετείχε φωνητικά καιεμφανίστηκε στο video clip του Will Smith για το τραγούδι "Miami" το1997. Επίσης εμφανίστηκε και στο video clip των Pet Shop Boys για το τραγούδι"Se a vida é (That's the way life is)" το 1996. Το 1997 έπαιξε στο videoclip των Aerosmith για το τραγούδι "Hole in My Soul", υποδυόμενη μια sexyκοπέλα αλλά και στο video clip των The Strokes για το τραγούδι «The End Has NoEnd» το 2004.

Με τον Jamie Dornan στην διαφήμιση της Calvin Klein
Η ηθοποιός υπήρξε η επίσημη αντιπρόσωπος παγκοσμίως τηςεταιρείας Revlon Cosmetics ενώ ήταν και ένθερμη υποστηρικτής και μέλος τηςεκστρατείας της Revlon για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα του καρκίνουτου μαστού. Η Eva Mendes εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε μια διαφήμιση για το άρωμα SecretObsession της εταιρείας Calvin Klein, γεγονός που οδήγησε στην απαγόρευση τηςπροβολής της συγκεκριμένης διαφήμισης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώυπήρξε και το μοντέλο της εταιρείας για τα υπόλοιπα προϊόντα της μαζί με τομοντέλο από την Ιρλανδία Jamie Dornan. Τον Οκτώβριο του 2008 μάλιστα,επισκέφτηκε πολλά πολυκαταστήματα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Harrods,με σκοπό να προωθήσει τη σειρά εσωρούχων Seductive Comfort της Calvin Klein. Το2007, επελέγη ως επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας κοσμημάτων και ρολογιών Cartier.Τον Δεκέμβριο του 2007, άνθρωποι της φιλοζωικής εταιρείας PETA, η οποία έχειστόχο την ηθική αντιμετώπιση των ζώων, χρησιμοποίησαν μια γυμνή φωτογραφία τηςηθοποιού για την εκστρατεία της εταιρείας ενάντια στην παραγωγή γουνών απόαληθινό δέρμα ζώων με τίτλο «Fur? I'd rather go naked». Η ηθοποιός υπήρξεεπίσης το μοντέλο της εταιρείας ρούχων Morgan αλλά και των γυαλιών της Vogue. Υπήρξε αντιπρόσωπος και φωτογραφήθηκε και στο ημερολόγιοτης εταιρείας Campari για το 2008. Το 2009 ανακοινώθηκε ως η επίσημη αντιπρόσωποςγια τα παγωτά Magnum ενώ το 2010 ήταν το πρόσωπο του σοκολατούχου γάλακτος Cocio.Τον Μάρτιο του 2011 η Eva Mendes ήταν η νέα αντιπρόσωπος του αρώματος Angel τουThierry Mugler. Τέλος, υπήρξε το μοντέλο του καταλόγου της κολεξιόν τηςεταιρείας ρούχων Peek & Cloppenburg για το 2011.

Η Eva Mendes όμως δηλώνει και σχεδιάστρια. Έχει σχεδιάσειμια δική της σειρά λευκών ειδών και διακοσμητικών ειδών για το σπίτι με όνομα Vida,μαζί με τον πρώην σύντροφό της George Augusto. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2008 ηηθοποιός κυκλοφόρησε μια σειρά λευκών ειδών για την κρεβατοκάμαρα, τα οποίαπωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα Macy's. Το 2010, κυκλοφόρησε μια σειράοικιακών ειδών για το δείπνο, τα οποία επίσης πωλούνται αποκλειστικά στα Macy's.

Το 2008 μπήκε στο κέντρο αποτοξίνωσης Cinque Lodge τηςΓιούτα για να αντιμετωπίσει την κατάχρηση ουσιών από την οποία υπέφερε. Αργότεραη ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι θεραπείες και τα μαθήματα που παρακολούθησε στηνκλινική εμπλούτισαν τη ζωή της. «Προέρχομαι από μια οικογένεια και μιακληρονομιά, όπου δεν έπρεπε ποτέ κανείς να πάει για θεραπεία εκτός αν ήταντρελός. Θέλω οι άνθρωποι να μάθουν ότι αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση»,δήλωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Eva Mendes είναι ένθερμη ακόλουθος της ομοιοπαθητικήςιατρικής και του διαλογισμού.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τον Ryan Gosling
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Eva Mendes στοπαρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά και περιέγραψε το γάμο ωςμια αρχαϊκή συνήθεια. «Δε νομίζω ότι ο γάμος ταιριάζει στον τρόπο ζωής πουδιανύω αυτήν την περίοδο ούτε στον δικό μου κόσμο», έχει δηλώσειχαρακτηριστικά. Σε συνεντεύξεις της έχει πει ότι έχει κάνει sex και στις 50πολιτείες της Αμερικής. Η ηθοποιός είχε κρυφή σχέση με τον Mick Jagger ενώαρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο «WE OWN THE NIGHT»Joaquin Phoenix, όπως ευρέως φημολογούνταν. Η Eva Mendes είχε μια μακροχρόνιασχέση από το 2002 ως το 2010 με τον παραγωγό ταινιών George Augusto και είχεδηλώσει πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Τέλος, από τον Σεπτέμβριο του 2011 είναιμαζί με τον Ryan Gosling. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «The Placebeyond the Pines» και από τότε είναι μαζί ενώ θεωρούνται ένα από τα πιο hot νέαζευγάρια του Hollywood. Μάλιστα οι δυο τους είναι αχώριστοι και αγαπημένοι ενώη Eva Mendes σκέφτεται σοβαρά να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Άτομοαπό το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λέει χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνιαθέλει πολύ να δημιουργήσει οικογένεια και μάλιστα το 2010 σκεφτότανακόμα και την υιοθεσία. Αλλά μπορεί ο Ryan να αγαπάει την Eva,δυστυχώς όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να γίνει πατέρας. Θεωρεί ότι είναι ακόμα μικρός ενώ θέλει να επικεντρωθείστην καριέρα του». Τέλος, πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στον Καναδά για ναπαρακολουθήσει την τελετή αποφοίτησης της μητέρας του Ryan από το κολέγιο ενώ οRyan δεν έχασε την ευκαιρία να ξεναγήσει την Eva στις ομορφιές της πατρίδαςτου.

Δείτε όλα τα gossip για την Eva Mendes, φωτογραφίες, videos, videoclips, commercials και trailers από τις ταινίες της στην εκπομπή CINELOVERS 108  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου