Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας 16-23 Αυγούστου Anne Hathaway: Θέλω να τα μάθω όλα για την catwoman!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας  The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή και κινηματογραφική catwoman Anne Hathaway ανήκει στη λίστα του Vanity Fair με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους διεθνώς και στο νούμερο 9 της λίστας του FHM με τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου. Επίσης, ανήκει στο νούμερο 18 της λίστας του περιοδικού Empire με τους 100 πιο sexy stars στην ιστορία του κινηματογράφου. Η Anne έμαθε να παίζει πιάνο και δούλευε τη διάλεκτό της για την ταινία «BECOMING JANE» το 2007. Εμφανίστηκε topless πρώτη φορά το 2005 στην ταινία «HAVOC» αλλά και στην ταινία «BROKEBACK MOUNTAIN». Δάνεισε τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Rio" ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller του David Nicholls με τίτλο "One Day" στο πλευρό του Jim Sturgess.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για την Anne Hathaway; Σπούδασε χορό στη σχολή του Μπρόντγουεϊ, έχει παίξει δύο φορές στο Carnegie Hall και έχει τιμηθεί με βραβείο Clarence Derwent για την επίδοσή της στην παραγωγή του "Carnival". Χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Anne έγινε γνωστή στη μεγάλη οθόνη από την ταινία του Γκάρι Μάρσαλ, "Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας", πλάι στη Τζούλι Άντριους. Το 2008 ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου με την ταινία "Rachel Getting Married". Λέει ότι χρωστάει πολλά για την καριέρα της στην τύχη. Οι ταινίες της επιφέρουν 64 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που η ηθοποιός κερδίζει. Λέει ότι δεν θα έκανε ποτέ Botox γιατί δεν θέλει να χαλάσει τον εαυτό της. Δεν την νοιάζει αν δεν την βρίσκουν ελκυστική καθώς νιώθει άνετα με τον εαυτό της και προτιμά να είναι αυθεντική παρά όμορφη ενώ θεωρεί ανέλπιστο το να τη θεωρούν sex symbol. 3 θαυμαστές της πλήρωσαν 12.000 δολάρια σε έναν έρανο στο Los Angeles για να βγουν μαζί της. Λέει ότι θα εμφανιζόταν γυμνή ή topless σε μια ταινία αν ένιωθε ότι ήταν σημαντικό να το κάνει. Ακτιβίστρια και πολιτικοποιημένη, το 2005 η Anne ταξίδεψε στην Καμπότζη για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ - πρωτοβουλία της Αντζελίνα Τζολί - "A Moment in the World", που απεικονίζει τη ζωή σε διάφορα μέρη του πλανήτη την ίδια στιγμή, ενώ είναι ενεργό μέλος της οργάνωσης Women's Network, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών παγκοσμίως. Τέλος, παρουσίασε την 83η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με το φίλο της Adam Shulman
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Anne Hathaway είναι περισσότερο γνωστή για τη μακρόχρονη σχέση της με τον ιταλοαμερικανό επιχειρηματία και απατεώνα Raffaello Follieri, τον οποίο χώρισε όταν αναμείχθηκε σε μια σειρά από σκάνδαλα με αδίστακτες επαγγελματικές συμφωνίες. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της της έστελνε γράμματα από τη φυλακή στα οποία την παρακαλούσε να τον περιμένει έτσι ώστε να τα ξαναβρούν όταν βγει από τη φυλακή και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Τέλος, σήμερα η Anne έχει σχέση με τον ηθοποιό Adam Shulman.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου