Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Hitchcock" Anthony Hopkins!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Hitchcock" Anthony Hopkins ανήκει στο νούμερο 57 της λίστας του περιοδικού Empire με τους 100 καλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών. Η ερμηνεία του ως Hannibal Lecter στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών» το 1991 ανήκει στο νούμερο 70 του περιοδικού Premiere με τις 100 καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών και στο νούμερο 1 της λίστας του Ινστιτούτου Αμερικανικών Ταινιών με τους 100 καλύτερους κινηματογραφικούς ήρωες του περιθωρίου. Μάλιστα κέρδισε βραβείο Oscar γι’ αυτή του την ερμηνεία. Επίσης, η μουσική που παίζει στο πιάνο στην ταινία «HANNIBAL» είναι δική του σύνθεση. Λέει ότι οι ταινίες για τις οποίες είναι περισσότερο περήφανος είναι οι «Η Σιωπή των Αμνών» το 1991, «The Remains of the Day» το 1993 και «PROOF» το 2005. Είχε την ευκαιρία να υποδυθεί 2 Αμερικανούς προέδρους: το Richard Nixon στην ταινία «NIXON» το 1995 και τον John Quincy Adams στην ταινία «AMISTAD» το 1997. Μάλιστα ήταν υποψήφιος για Oscar και για τις δύο του ερμηνείες. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «THE EDGE» το 1997 στον Καναδά. Έπεσε σε ένα ποτάμι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή υποθερμία. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Mr. Freeze στην ταινία «BATMAN & ROBIN» τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Arnold Schwarzenegger. Απέρριψε το ρόλο του Alfred Pennyworth στην ταινία «BATMAN BEGINS» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Michael Caine. Λέει ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από μια γυμνή σκηνή με τη Nicole Kidman που υποδύθηκε στην ταινία «THE HUMAN STAIN» καθώς το θεωρεί δουλειά και δεν βρίσκει τίποτα sexy στο να γυρίζει σκηνές sex.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για τον Anthony Hopkins; Το Σεπτέμβριο του 2003 κέρδισε το δικό του αστέρι στη Hollywood Walk of Fame. Σκεφτόταν να εγκαταλείψει την υποκριτική όταν πρωταγωνίστησε στην τραγωδία του William Shakespeare «KING LEAR». Έδωσε όλα του τα ρούχα σε φιλανθρωπίες γιατί δεν του έκαναν όταν έχασε 80 κιλά μέσα σε 10 μήνες μετά από αυστηρή δίαιτα. Λέει ότι καταλαβαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Britney Spears και Lindsay Lohan γιατί και αυτός έκανε τα ίδια όταν ήταν νέος. Μάλιστα ο ηθοποιός υπέφερε χρόνια από αλκοολισμό. Του αρέσει πολύ να παίζει πιάνο, να γράφει, να διαβάζει και να ζωγραφίζει. Παράτησε το όνειρό του να γίνει σκηνοθέτης καθώς λέει ότι η υποκριτική είναι ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Anthony Hopkins έχει παντρευτεί 3 φορές. Οι πρώτες δύο σύζυγοί του ήταν η Petronella Barker με την οποία χώρισε το 1972 και η Jennifer Lynton με την οποία χώρισε το 2002.

Με τη σύζυγό του Stella Arroyave
Σήμερα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Stella Arroyave και λέει ότι η σύζυγός του την οποία γνώρισε το 2003 τον έσωσε από μια ελαφριά κατάθλιψη από την οποία υπέφερε. Τέλος, ο ηθοποιός έχει με την πρώτη του γυναίκα μια κόρη, την Abigail Hopkins που είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός ωστόσο λέει ότι μετανιώνει που δεν έχει καθόλου επαφές με την κόρη του για την οποία δεν ξέρει ούτε που μένει.



Δείτε όλα τα gossip για τον Anthony Hopkins, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 99  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου