Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Fast and Furious 6" Paul Walker! Θέλω να τα μάθω ΌΛΑ!!

της Ξένιας Κουσινιώρη


Paul Walker
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Fast and Furious 6 - Οι Μαχητές των Δρόμων 6 Paul Walker ανήκει στη λίστα του περιοδικού People με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Ήταν λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων πριν παίξει στην ταινία «THE FAST AND THE FURIOUS». Μάλιστα έχει στην κατοχή του ένα Nissan Skyline R34, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε στην ταινία «2 FAST 2 FURIOUS». Επίσης, διαγωνίζεται στο Redline Time Attack racing series με ένα Mazda RX-8 και είναι μέλος της AE Performance Team. Ο Paul Walker ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jim Street στο θρίλερ «S.W.A.T.» του σκηνοθέτη Clark Johnson το 2003 στο πλευρό των Samuel Jackson και Michelle Rodriguez, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Colin Farrell. Ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Johnny Storm στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Tim Story «FANTASTIC FOUR» το 2005, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Chris Evans. Πήγε στην οντισιόν για το ρόλο του Anakin Skywalker στο sequel της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith» το 2005 αλλά θεωρήθηκε πολύ μεγάλος για το ρόλο κι έτσι στην ταινία είδαμε τον Hayden Christensen . Δήλωσε ωστόσο, ότι ήταν ο μόνος ρόλος στη καριέρα του που ήθελε όσο τίποτε άλλο να υποδυθεί. Ήταν πιθανός υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο τις χρονιές 2004 και 2006. Προτάθηκε για την κατηγορία χειρότερου ηθοποιού το 2004 για την ερμηνεία του στις ταινίες «2 FAST 2 FURIOUS» και «TIMELINE» το 2003. Επίσης, προτάθηκε ξανά το 2006 για την κατηγορία χειρότερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στο θρίλερ του John Stockwell «INTO THE BLUE» το 2005. Ωστόσο, δεν κέρδισε υποψηφιότητα. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνίστησε με τη Jessica Alba ως δύτες και φιλόδοξοι κυνηγοί θησαυρών. Τέλος, το 2004 πρωταγωνίστησε με τους Susan Sarandon, Penelope Cruz, Robin Williams και Alan Arkin στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Chazz Palminteri "Noel", που μιλά για μια ομάδα Νεοϋορκέζων που συναντιούνται την ημέρα των Χριστουγέννων.

Trivia 

Τι δεν ξέρετε για τον Paul Walker; Λέει ότι θύμωσε πάρα πολύ όταν ο Vin Diesel, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «THE FAST AND THE FURIOUS», αποφάσισε να μην παίξει στο sequel «2 FAST 2 FURIOUS» γιατί όπως είπε σε συνέντευξή του, τον πλήγωσε πολύ γιατί νόμιζε ότι ήταν συνεργάτες. Ο Paul αποφοίτησε από το Village Christian High School του Sun Valley της California το 1991. Έχει 4 αδέρφια, 2 αδερφούς, τους Caleb και Cody και δύο αδερφές, τις Ashlie και Amie. Όταν ήταν μικρός έπαιζε σε τηλεοπτικά διαφημιστικά για Pampers ενώ πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως μοντέλο. Ήθελε να εγγραφεί στον αμερικανικό στρατό όταν ξέσπασε ο Πόλεμος του Κόλπου. Ο παππούς του, Paul Walker, ήταν επαγγελματίας boxer, έτρεχε σε αγώνες με αυτοκίνητα για την εταιρεία Ford και ανήκει στους επιζήσαντες του Pearl Harbor. Ο ηθοποιός μένει στο Huntington Beach της California και του αρέσει να κάνει καθημερινά surfing όταν δε γυρίζει ταινίες. Έχει ένα ακόμα σπίτι στην παραλία που μοιράζεται με 4 φίλους του. Έχει για κατοικίδιο ένα Labrador, τον Zero και ένα άλογο, τον Cowboy. Τα αγαπημένα του αθλήματα είναι το surfing, το ski, το snow board και το soccer και μάλιστα, έσπασε τον αγκώνα του όταν έκανε snowboard σε ηλικία 19 ετών. Του αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύει και μάλιστα το κάνει συχνά. Έχει επισκεφτεί χώρες όπως οι Ινδία, Fiji και Costa Rica. Λέει ότι δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη και πάντα βλέπει μόνο μία φορά τις ταινίες του. Λέει ότι θέλει πάρα πολύ να δουλέψει με τους Paul Newman και Harrison Ford ενώ στους αγαπημένους του ηθοποιούς συγκαταλέγονται οι Tom Hanks και Jeff Daniels. Ο ηθοποιός έχει πάθος με τη βιολογία της θάλασσας και το είδωλό του είναι ο Jacques Cousteau. Του αρέσει να παρακολουθεί το Discovery Channel και το Animal Planet. Το 2010 μάλιστα έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα πρωταγωνιστώντας στη σειρά του National Geographic «Expedition Great White». Το Μάρτιο του 2010, πήγε στη Χιλή και συγκεκριμένα στην Constitución για να προσφέρει τη βοήθειά του και την υποστήριξή του στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν στο σεισμό 8,8 ρίχτερ που συνέβη στις 27 Φεβρουάριου. Τέλος, ταξίδεψε με την ομάδα του REACH OUT στην Αϊτή το 2010 για να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Jessica Alba
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Paul Walker είχε σχέση με τη Bliss Ellis, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «VARSITY BLUES», όπου η Bliss έκανε μια guest εμφάνιση. Ο ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για την καυτή σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Into The Blue» Jessica Alba.



Με την αρραβωνιαστικιά του, Jasmine
Ο Paul σήμερα είναι αρραβωνιασμένος με τη Jasmine Pilchard-Gosnell, την οποία γνώρισε όταν αυτή ήταν 16 χρονών και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της California και αυτός 32. Τέλος, ο ηθοποιός έχει μια κόρη 15 ετών, τη Meadow Rain με την πρώην κοπέλα του Rebecca, η οποία μένει με τη μητέρα της στη Χαβάη. Μάλιστα λέει ότι του αρέσει να παίζει με τις Barbie μαζί με την κόρη του. Αν και πρωταγωνιστεί στην ταινία «2 FAST 2 FURIOUS», ο Paul λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα ούτε γρήγορο ούτε έξαλλο στην κοινωνική του ζωή. Κάνει ακόμα παρέα με τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσε και ξοδεύει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη του αν και παραδέχεται ότι στην αρχή είχε φρικάρει τελείως με την ιδέα του να γίνει πατέρας.


Δείτε όλα τα gossip για τον Paul Walker, φωτογραφίες, videos και trailers από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS 115  εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου