Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της ταινίας "ARGO" Ben Affleck!!



                                  της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας Επιχείρηση: ARGO Ben Affleck αρχικά είχε ως πρώτη επιλογή για το ρόλο του Tony Mendez τον Brad Pitt. Ωστόσο όταν εκείνος αρνήθηκε λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Ben αποφάσισε να μην αναζητήσει νέο ηθοποιό και να υποδυθεί ο ίδιος το ρόλο. Ο Ben Affleck γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1972 και έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την ερμηνεία του στις ταινίες «Mallrats» το 1995 και «Chasing Amy» το 1997 του σκηνοθέτη Kevin Smith. Έχει κερδίσει βραβείο Oscar μαζί με τον Matt Damon για τη συνεργασία τους στο σενάριο της ταινίας «Good Will Hunting» το 1997 σε σκηνοθεσία Gus Van Sant, στην οποία μάλιστα και πρωταγωνιστούσαν. Καθιερώθηκε ως ένα από τα μεγάλα αστέρια του Hollywood όταν πρωταγωνίστησε σε μεγάλες και εμπορικά πολύ επιτυχημένες παραγωγές όπως οι «Armageddon» το 1998, «Pearl Harbor» το 2001, «Changing Lanes» και «The Sum of All Fears» το 2002 και «Daredevil» το 2003. Ο Ben Affleck είπε σε συνέντευξή του ότι ο Daredevil ήταν το αγαπημένο του κόμικς όταν ήταν παιδί και εξήγησε γιατί πήρε το ρόλο λέγοντας: «Ο καθένας έχει ένα πράγμα από την παιδική του ηλικία που θυμάται και στο οποίο κολλάει το μυαλό του μέχρι να μεγαλώσει. Αυτό ακριβώς ήταν ο Daredevil για μένα. Δεν ήθελα να παίξει κάποιος άλλος αυτόν το ρόλο γιατί φοβόμουν ότι θα βγει έξω και θα τον παίξει πολύ διαφορετικά από το κόμικς με αποτέλεσμα να τον καταστρέψει». Λέει επίσης, ότι ήταν πολύ χαρούμενος που υποδύθηκε το ρόλο αν και ντρεπόταν να κοιταχτεί στον καθρέφτη καθώς φαινόταν σαν τον Ronald McDonald. Ο Ben Affleck έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για τη δουλειά του ως σκηνοθέτης, καθώς έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Gone Baby Gone» το 2007 και «The Town» το 2010, στην οποία μάλιστα και πρωταγωνιστούσε. Έχει επίσης, δουλέψει μαζί με το μικρότερο αδερφό του Casey Affleck σε κάποιες ταινίες, όπως οι «Good Will Hunting και «Gone Baby Gone». Λέει μάλιστα ότι στα γυρίσματα του «Gone Baby Gone» στη Βοστόνη τον συνέλαβαν όταν η αστυνομία τον πέρασε για πραγματικό έμπορο ναρκωτικών.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για το Ben Affleck; Ανήκει στη λίστα του περιοδικού People με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Ξεκίνησε τη δική του εταιρεία παραγωγής «Pearl Street Productions» για να βοηθήσει τους νέους σεναριογράφους. Αν του αρέσει το σενάριο τους δίνει 1 εκατομμύριο για όλα τα έξοδα της ταινίας τους. Σήμερα, μαζί με το Matt Damon και τους παραγωγούς Chris Moore και Sean Bailey, ο Ben Affleck έχει δική του εταιρεία παραγωγής, τη LivePlanet. Δηλώνει ότι έχει πάθος με τα video games και τις μοτοσικλέτες και μάλιστα έχει 7 στην κατοχή του ενώ είναι πολύ καλός παίκτης του poker και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλά events.

Εκπαιδεύτηκε και έμαθε τα μυστικά από τους επαγγελματίες του poker Amir Vahedi και Annie Duke και κέρδισε το California State Poker Championship στις 20 Ιουνίου του 2004, λαμβάνοντας το πρώτο έπαθλο αξίας $356,000 που τον έβαλε αυτόματα στον τελικό του World Poker Tour που διοργανώθηκε την ίδια χρονιά. Ο Ben Affleck έχει ασχοληθεί ενεργά με τις φιλανθρωπίες. Η υποστήριξή του στο μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό «the A-T Children's Project» ξεκίνησε ενώ γύριζε την ταινία «Forces of Nature». Τότε συνάντησε ένα παιδί 9 χρονών, τον Joe Kindregan, που έπασχε από μια σπάνια ασθένεια. Συνεργάστηκε επίσης, με τον Mick Jagger για να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους, την «GIMME SHELTER» με σκοπό να κερδίσουν 23 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν τα Ηνωμένα Έθνη στις προσπάθειές τους για καθαρό νερό και πρώτες βοήθειες σε 250.000 ανθρώπους στο Κονγκό. Ο ηθοποιός ταξίδεψε στην Αφρική και μίλησε με πρόσφυγες, στρατιώτες και μέλη της κυβέρνησης για τις ανάγκες της ταινίας.
Τέλος, τον Αύγουστο του 2001 ο Ben Affleck μπήκε εθελοντικά στο Promises Rehabilitation Center στο Malibu για να αποτοξινωθεί από το πρόβλημα του αλκοολισμού, από το οποίο υπέφερε και ο πατέρας του Tim και μάλιστα αυτό ήταν και η αιτία χωρισμού των γονιών του. Άτομα του περιβάλλοντός του είπαν: «Ο Ben προσέχει τον εαυτό του και είναι αρκετά έξυπνος άντρας για να αποφασίσει ότι μια γεμάτη ζωή τον περιμένει εκεί έξω χωρίς αλκοόλ». Επίσης, έκοψε το κάπνισμα μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Smokin' Aces», στην οποία ο ρόλος του απαιτούσε να καπνίζει.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τη Gwyneth Paltrow
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Ben Affleck είχε μια δημοφιλή και πολυσυζητημένη σχέση με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow το 1998, όταν η ηθοποιός χώρισε από το Brad Pitt. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ταινία «Shakespeare in Love», ενώ συμπρωταγωνίστησαν και στην ταινία «Bounce» το 2000. Το 2002, ξεκίνησε να βγαίνει με την Jennifer Lopez, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli». Συμπρωταγωνίστησαν επίσης, και στο «JERSEY GIRL». Την ίδια χρονιά αρραβωνιάστηκαν και η σχέση τους έλαβε τόσο μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης που κατέληξαν να τους αποκαλούν χαϊδευτικά "Bennifer". Μάλιστα ο Ben εμφανίστηκε γυμνός στις διαφημίσεις του αντρικού aftershave της Jennifer Lopez με όνομα Man.

Με την J.Lo
Αν και σχεδίαζαν το γάμο τους, ο αρραβώνας τους έληξε άδοξα τον Ιανουάριο του 2004. Και οι δύο κατηγόρησαν τότε τα Media για το χωρισμό τους λέγοντας ότι τους πίεζαν υπερβολικά. Αν και ποτέ δεν κατηγόρησε τη Jennifer Lopez στα ίσα, ο Ben έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η μεγάλη δημοσιότητα που είχε η σχέση τους ήταν πολύ επιβλαβής για την καριέρα του. Ωστόσο με τη J.Lo παραμένουν μέχρι σήμερα φίλοι. Τέλος, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «DAREDEVIL», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν ως Daredevil και Elektra αντίστοιχα, το 2003. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και αρραβωνιάστηκαν μετά από 9 μήνες σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου του 2005 σε μια μυστική τελετή στο Parrot Cay resort στα νησιά Turks and Caicos στην Καραϊβική.

Με τη σύζυγό του J. Garner
Μάλιστα ο Ben έκανε πρόταση γάμου στη Jennifer, η οποία ήταν τότε έγκυος στην πρώτη τους κόρη, στα 33α γενέθλιά της, προσφέροντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 4,5 καρατίων του Harry Winston. Έχουν δύο κόρες, την 6χρονη Violet Ann που μάλιστα έχει ψηφιστεί ως το πιο γλυκό μωρό στο Hollywood και τη 2 χρονών Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Η οικογένεια Affleck μένει στο Hollywood αλλά πρόσφατα αγόρασε το φημισμένο Pacific Palisades Ranch στην Καλιφόρνια από τον παραγωγό Brian Grazer για 17.55 εκατομμύρια δολάρια ενώ έχει εξοχικό και στη Savannah της Γεωργίας. Τέλος, οι δύο ηθοποιοί έχουν ψηφιστεί ως το πιο φυσιολογικό ζευγάρι στο Hollywood σε ψηφοφορία του περιοδικού Parade.


Δείτε όλα τα gossip για τον Ben Affleck, φωτογραφίες, videos και trailers στην εκπομπή CINELOVERS 96 εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου