Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας 15-11-12: Taylor Lautner



 της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 Taylor Lautner ανήκε στη λίστα του περιοδικού People με τους 100 πιο όμορφους ανθρώπους για το 2009. Ανήκει στο νούμερο 9 της λίστας του περιοδικού Vanity Fair με τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους stars για το 2010 με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα 33,5 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, ανήκει στο νούμερο 2 της λίστας του περιοδικού Glamour με τους 20 πιο sexy άντρες για το 2010. Στο σχολείο θεωρούνταν από τα κακά και ασυμμόρφωτα παιδιά γιατί συχνά έκανε κοπάνες από τα μαθήματα και δεν περνούσε χρόνο με τους φίλους του καθώς η καριέρα του στην υποκριτική απαιτούσε πολύ από το χρόνο του. Μάλιστα λέει ότι όταν ήταν μικρός τον κορόιδευαν επειδή ήταν ηθοποιός. Η καταγωγή του είναι από τη Γαλλία. Ήταν εξώφυλλο στο περιοδικό Sporting Kids όταν ήταν μικρός. Γράφτηκε σε ένα τοπικό κοινοτικό κολλέγιο κοντά στο πατρικό του στο Grand Rapids του Michigan αλλά το εγκατέλειψε στην πορεία όταν κέρδισε το ρόλο του στο «TWILIGHT».
Ανακάλυψε ότι του άρεσε το διάβασμα όταν διάβασε τη σειρά βιβλίων Twilight. Σιχαίνεται να φοράει περούκες για τα sequels της σειράς ταινιών «TWILIGHT» γιατί συχνά έτρωγε κατά λάθος τρίχες από την περούκα του. Λέει ότι δε σκοπεύει να εμφανιστεί ξανά σε ταινία χωρίς μπλούζα μετά το “Twilight” γιατί δεν του αρέσει να είναι απλώς ένα sex symbol. Πήρε 30 κιλά σε μύες για το sequel της ταινίας «The Twilight Saga: New Moon». Λέει ότι ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα κολλητός φίλος με τους συμπρωταγωνιστές του στο «TWILIGHT» Kristen Stewart και Robert Pattinson. Έγινε πολύ καλός φίλος με το συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Edi Gathegi. Μάλιστα πήγαιναν μαζί γυμναστήριο όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας. Λέει ότι δεν τον πειράζει που ο κόσμος λέει ότι μοιάζει στον πρώην σύζυγο της Kim Kardashian Kris Humphries. Είναι μεγάλος θαυμαστής της Britney Spears. Λέει ότι ευχαρίστως θα έκανε σχέση με μια θαυμάστριά του. Μια θαυμάστριά του και θαυμάστρια του «TWILIGHT» έχει κάνει τατουάζ το αυτόγραφό του στο μπράτσο της. Παραδέχεται ότι μένει ακόμα με τους γονείς του και είναι ακόμα υποχρεωμένος από τη μητέρα του να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού παρότι είναι πλέον διάσημος. Έχει ένα σκυλάκι Maltese με όνομα Roxy. Παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μάλιστα του αρέσει πολύ να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ κολλεγίων ενώ υποστηρίζει τους Michigan Wolverines. Είναι πολύ φίλος με την κοπέλα του Justin Bieber, τραγουδίστρια Selena Gomez. Λέει ότι οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι Denzel Washington, Brad Pitt και Matt Damon. Έπεσε θύμα απάτης στο internet όταν ένα πλαστό εξώφυλλο του περιοδικού People, έγραψε ως αποκλειστικότητα ότι ο ηθοποιός είναι gay και κυκλοφόρησε παντού στο διαδίκτυο. Ξέρει άψογα πολεμικές τέχνες και μάλιστα από την ηλικία των 7 έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς karate τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται μάλιστα να επιδείξει τα προσόντα του στις πολεμικές τέχνες σε ένα νέο θρίλερ δράσης με τίτλο «CANCUN» που θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας. Συζητά για να εμφανιστεί σε μια ανεξάρτητη ταινία χαμηλού budget σε σκηνοθεσία Gus Van Sant. Αρνήθηκε να υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο του παιχνιδιού «Stretch Armstrong» στη ομώνυμη ταινία που θα δούμε στις οθόνες μας το 2014. Αρνήθηκε να υποδυθεί ένα ρόλο στην δραματική ταινία δράσης «NORTHERN LIGHTS» που θα δούμε στις οθόνες μας το 2013 εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μάλιστα θα έπαιρνε $7.5 εκατομμύρια για να παίξει στην ταινία στο πλευρό του Tom Cruise
Κρεβατομουρμούρα... και άλλα
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Taylor Lautner στις αρχές του 2006 είχε σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Miley Cyrus. Είχε επίσης, σχέση με την ηθοποιό Liliana Mumy. Τέλος, έβγαινε με τη νεαρή τραγουδίστρια Taylor Swift. Μάλιστα έχει πει ότι νιώθει πολύ μπερδεμένος με το να βγαίνει με κάποια που έχει το ίδιο όνομα μ’ αυτόν.


Δείτε επίσης:

Πρωταγωνιστές της εβδομάδας 15-11-12: Robert Pattinson - Kristen Stewart


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου