Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πρωταγωνιστές της εβδομάδας 15-11-12: Robert Pattinson - Kristen Stewart



της Ξένιας Κουσινιώρη

Robert Pattinson (ο ξενέρωτος και συναισθηματικός)
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 Robert Pattinson έχει ανακηρυχτεί ως ένας από τους πιο sexy άντρες εν ζωή για τις χρονιές 2008 και 2009 από το περιοδικό People. Το 2009, ψηφίστηκε επίσης, ο πιο sexy άντρας εν ζωή και από το περιοδικό Glamour. Το Ask Men έχει ανακηρύξει τον Pattinson ως έναν από τους 49 κορυφαίους πιο ισχυρούς άντρες για το 2009 ενώ την ίδια χρονιά το Vanity Fair τον ονόμασε τον πιο όμορφο άντρα του κόσμου μαζί με την Angelina Jolie η οποία κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας. Τα περιοδικά GQ και Glamour τον έχουν ονομάσει τον πιο καλοντυμένο άντρα για το 2010 με το GQ να γράφει χαρακτηριστικά: «Εξαιρετικά κομψός και γεμάτος έμπνευση, η πραγματική ουσία του σύγχρονου άντρα». Το 2010, το περιοδικό People συμπεριέλαβε επίσης τον ηθοποιό στο ένθετο με τους πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Το 2010, ο ηθοποιός απέρριψε μια συνεργασία για την διαφημιστική καμπάνια του οίκου μόδας Burberry αξίας $2 εκατομμυρίων. Η βρετανική εφημερίδα The Sunday Times τον κατάταξε στη Rich List με τους νεαρούς εκατομμυριούχους της Αγγλίας με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα 13 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Τον Ιούνιο του 2010, ψηφίστηκε από το περιοδικό Forbes στο νούμερο 50 της λίστας με τους πιο δυναμικούς celebrities παγκοσμίως με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα $17 εκατομμύρια. Εξαιτίας της όλο και ανερχόμενης φήμης του, δημιουργήθηκε ένα κέρινο ομοίωμα του ηθοποιού το οποίο βρίσκεται στη συλλογή του Madame Tussauds τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη. Το 2011, μπήκε στο νούμερο 15 της λίστας "Hollywood Top 40" του περιοδικού Vanity Fair με τους πιο ακριβοπληρωμένους stars του Hollywood με τα έσοδά του να υπολογίζονται στα $27.5 εκατομμύρια ενώ το GQ τον ψήφισε ξανά ως τον πιο καλοντυμένο άντρα για το 2012.
Τι δεν ξέρετε για τον Robert Pattinson; Εκτός από την υποκριτική λατρεύει και ασχολείται με τη μουσική. Μάλιστα ήταν φιλόδοξος μουσικός πριν γίνει διάσημος ηθοποιός, αλλά λέει ότι τώρα δεν ασχολείται πολύ και γράφει ένα τραγούδι κάθε έξι μήνες. Μικρός ήθελε να γίνει ράπερ και είχε εμμονή με τον Eminem ενώ είναι και μέλος μιας μπάντας με όνομα «The Bad Girls». Ο ηθοποιός παίζει κιθάρα και πιάνο και γράφει την δική του μουσική. Μάλιστα, είναι ο ερμηνευτής δύο τραγουδιών στο soundtrack της ταινίας «Twilight»: Του "Never Think", το οποίο μάλιστα έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Sam Bradley και του "Let Me Sign", το οποίο έχουν γράψει οι Marcus Foster και Bobby Long.
Τα τραγούδια αυτά συμπεριλήφθηκαν στην ταινία όταν η σκηνοθέτης Catherine Hardwicke πρόσθεσε τις ηχογραφήσεις του ηθοποιού σε ένα προ- μοντάζ χωρίς ο ίδιος να το ξέρει και συμφώνησε ότι «ένα από αυτά ειδικά, πραγματικά κάνει τη σκηνή καλύτερη. Ήταν σαν να έπρεπε να τοποθετηθεί εκεί», είπε χαρακτηριστικά. Το soundtrack της ταινίας «How to Be» επίσης, περιλαμβάνει τρία τραγούδια που ερμηνεύει ο Robert και τα οποία έχει γράψει ο συνθέτης Joe Hastings. Σχετικά με τις ηχογραφήσεις για τα soundtracks, ο ηθοποιός έχει δηλώσει: «Δεν είχα ποτέ μου ηχογραφήσει κάτι- συνήθως μόνο έπαιζα σε pubs και κλαμπάκια». Στο παρελθόν σχεδόν θα εγκατέλειπε την υποκριτική για να ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική γιατί ήταν πολύ απογοητευμένος από τους ρόλους που του προσέφεραν. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα αν θα τον ενδιέφερε να ακολουθήσει μια επαγγελματική καριέρα στη μουσική είπε: «Η μουσική είναι πάντα το back-up πλάνο μου αν η καριέρα μου στην υποκριτική αποτύχει». Το 2010, ο ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο του κορυφαίου πιο ισχυρού ανέλπιστου μουσικού στο Hollywood. Λέει ότι ο μύθος του Hollywood, James Dean είναι μια από τις εμπνεύσεις του για το χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «Twilight», το βρικόλακα Edward Cullen. Οι θαυμαστές του είχαν κατασκηνώσει για μέρες έξω από το χώρο για να τον δουν στην πρεμιέρα της ταινίας ''The Twilight Saga: Eclipse'' στο Los Angeles. Δεν μπορεί καθόλου να φοράει τους φακούς επαφής για τις ανάγκες του ρόλου του ως βρικόλακας στην ταινία, που χρειάζονται 2 άτομα για να τον κρατάνε ενώ τους βάζει. Το 2008 έκανε προπόνηση 5 ώρες τη μέρα για το ρόλο του στην ταινία και έχασε τόσο πολλά κιλά που η σκηνοθέτης Catherine Hardwicke του ζήτησε να παχύνει λίγο. Επίσης, έμαθε να οδηγεί κάνοντας 10ωρα υπερεντατικά μαθήματα στα γυρίσματα του «Twilight». Ένας φανατικός θαυμαστής του Robert Pattinson πλήρωσε $80,000 για να συναντήσει τον ηθοποιό στο Vancouver στα γυρίσματα του τελευταίου sequel της ταινίας "TWILIGHT: BREAKING DAWN”. Το ποσό προσφέρθηκε από το www.CharityBuzz.com για να μαζευτούν έσοδα για το GO Campaign, ένα μη κυβερνητικό οργανισμό που οργανώνει υποστηρικτικά προγράμματα για τα ορφανά και τα άπορα παιδιά παγκοσμίως.

Kristen Stewart (η άπιστη και σνόμπ)
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Kristen Stewart ανήκει στο νούμερο 6 της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για το 2010 με τα έσοδά της να υπολογίζονται στα $20 εκατομμύρια και στο νούμερο 6 της λίστας του FHM με τις 100 πιο sexy γυναίκες αν και λέει ότι δεν αντέχει να την αποκαλούν sexy. Ανήκει επίσης, στο νούμερο 17 της λίστας του Entertainment Weekly με τις 30 καλύτερες ηθοποιούς κάτω των 30. Όσον αφορά στην ταινία «TWILIGHT», η Kristen λέει ότι ο ρόλος της Bella της ταιριάζει απόλυτα γιατί είναι πολύ φυσιολογικός. Είναι ένα τυπικό κορίτσι όπως όλα. Η ηθοποιός έπρεπε να φοράει καφέ φακούς επαφής για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία γιατί τα φυσικά της μάτια είναι πράσινα ενώ της Bella έπρεπε να είναι καφέ. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σκηνής του χορού στο πρώτο sequel του «TWILIGHT», είπε στη σκηνοθέτη Catherine Hardwicke ότι δεν της άρεσε η μουσική και πρότεινε το τραγούδι Flightless Bird των American Mouth, το οποίο αντικατέστησε τα πρωτότυπα τραγούδια και ενσωματώθηκε και στο soundtrack. Αποφοίτησε από το λύκειο όταν πέρασε και τα τελευταία μαθήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Twilight Saga: ECLIPSE» το 2009, όπου μάλιστα γύρισε και μια σκηνή αποφοίτησης.
Αποφάσισε να υποδυθεί παράλληλα και άλλους ρόλους κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των sequels του «TWILIGHT» για να είναι σίγουρη ότι δεν θα την συνδέσουν με αυτόν το ρόλο. Λέει ότι ερωτεύτηκε το Vancouver ενώ γύριζε τα sequels της ταινίας γιατί η ατμόσφαιρα είναι καθαρή και υπάρχουν βουνά με καταπληκτική θέα παντού. Τον Απρίλιο του 2011 η Kristen Stewart έκλεισε τα 21 της χρόνια και αφού ενηλικιώθηκε και επίσημα, ο Robert Pattinson μαζί με το υπόλοιπο cast του «Breaking Dawn» αποφάσισε πως έπρεπε να της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly λοιπόν, αφού γιόρτασαν τα γενέθλια της Kristen με φίλους σε ένα prive party στο Βανκούβερ και αφού έσβησαν τα κεράκια, ο Robert της παρουσίασε το δώρο του που δεν ήταν άλλο από μια μοτοσικλέτα αγώνων dirt bike! Η Kristen έμαθε να οδηγεί μηχανή για τις ανάγκες της προηγούμενης ταινίας του twilight Saga, «New Moon» και έτσι ενέπνευσε τους συναδέλφους της να της κάνουν αυτό το δώρο.

Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart εκτός από ζευγάρι στην ταινία είναι μαζί και στην πραγματική ζωή. Συγκεκριμένα είναι μαζί από το 2008, οπότε και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Twilight». Η Kristen παραδέχεται μάλιστα, ότι ο ηθοποιός κουράστηκε πολύ για να την καταφέρει μετά από πολύ καιρό να είναι μαζί του, καθώς είχε σχέση όταν ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί. Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson ψηφίστηκαν ως το πιο στιλάτο διάσημο ζευγάρι του Hollywood για το 2010 από το περιοδικό InStyle ενώ ανήκουν και στο νούμερο 5 της λίστας του περιοδικού Forbes με τα 5 πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια για το 2011 με τα έσοδά τους να υπολογίζονται στα $40 εκατομμύρια. Πρόσφατα το ζευγάρι ήρθε στο προσκήνιο καθώς μαθεύτηκε ότι η Kristen απάτησε το Robert με το σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Χιονάτη, Rupert Sanders. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο Robert ζήτησε από την Kristen να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι μιας και το ζευγάρι συγκατοικούσε τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν πως ο Robert Pattinson, αν και είχε απορρίψει τις ως τώρα φήμες περί γάμου του με την Stewart, σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου την άνοιξη. Ωστόσο, πρόσφατα το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του ενώ εμφανίστηκαν και μαζί στα τέλη Οκτωβρίου σε Halloween Party στο Los Angeles. Τώρα αν αυτό είναι διαφημιστικό κόλπο για την πρεμιέρα της ταινίας ή ισχύει πραγματικά ο χρόνος θα δείξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου