Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

'Ολα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Julianne Moore!

της Ξένιας Κουσινιώρη

 Η Julianne Moore, που πρωταγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα στο θρίλερ "Carrie", ανήκει στη λίστα του ENTERTAINMENT WEEKLY με τις 25 σπουδαιότερες ηθοποιούς της δεκαετίας του 90. Έχει παίξει σε πολύ μεγάλες παραγωγές όπως το «THE LOST WORLD: JURASSIC PARK» το 1997, «The end of the affaire» το 1999 και το δράμα «THE HOURS» το 2002. Μάλιστα σε συνέντευξή της δήλωσε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «The end of the affaire» Ralph Fiennes είναι ο αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής. Το 2010 συζητήθηκε ο ρόλος της στο κωμικό δράμα της Λίζα Τσολοντένκο «The Kids are all right» όπου πρωταγωνίστησε υποδυόμενη τη Τζουλς, μια λεσβία που μαζί με τη φίλη της Nic, την οποία υποδύεται η Annette Bening μεγαλώνουν τα δύο παιδιά τους. Η ίδια λέει ότι είναι ο δυναμικός θεσμός της οικογένειας όπως απεικονίζεται στην ταινία που την έκανε να δεχτεί αμέσως το ρόλο.

Προκάλεσε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης όταν φίλησε στο στόμα την Barbara Walters.
Η ηθοποιός έχει επιδείξει ξανά κατά το παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά όταν φίλησε στο στόμα την ηθοποιό Toni Collette στην απονομή των Oscar όταν κέρδισε το βραβείο για την ταινία «THE HOURS», μιμούμενες μια σκηνή της ταινίας. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Kate McQueen στο θρίλερ "Fair Game" το 1995, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Cindy Crawford. Όταν η Jodie Foster απέρριψε την ευκαιρία να υποδυθεί ξανά το ρόλο που της χάρισε το Oscar στην ταινία «Hannibal» το 2001 η Julianne Moore κέρδισε τις επίσης υποψήφιες Helen Hunt, Gillian Anderson, Cate Blanchett και πολλές άλλες και πήρε το ρόλο. Για να υποδυθεί το ρόλο της στην ταινία «Safe» το 1995, η ηθοποιός έχασε ακόμα 5 κιλά αν και ήταν ήδη πολύ αδύνατη. Απέρριψε το ρόλο της Deirdre Burroughs στην ταινία "Running with Scissors" εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων κι έτσι το ρόλο υποδύθηκε η Annette Bening. Απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά "Prime Suspect", τον οποίο υποδύθηκε η Maria Bello. Τέλος, απέρριψε το ρόλο της Hillary Clinton στην ταινία της HBO "The Special Relationship" λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι έτσι το ρόλο υποδύθηκε η Hope Davis.

Προσεχώς η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ μυστηρίου «Non-Stop» μαζί με τον Liam Neeson που θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 28 Φεβρουαρίου του 2014. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική ταινία του David Cronenberg με τίτλο «Maps to the Stars» με τους Robert Pattinson και John Cusack η οποία έχει θέμα το Hollywood και τι αυτό αποκαλύπτει για τη Δυτική κουλτούρα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης, στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Seventh Son» μαζί με τους Jeff Bridges και Olivia Williams που θα δούμε το 2015 ενώ θα υποδυθεί και την πρόεδρο Alma Coin στο επόμενο sequel της ταινίας φαντασίας «The Hunger Games: Mockingjay» που θα δούμε στις οθόνες μας σε 2 μέρη το 2014 και 2015.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για την Julianne Moore; Το πραγματικό της όνομα ήταν Julie Anne Smith. Όταν ήταν μικρή, μετακόμιζαν συχνά με την οικογένειά της γιατί ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και η ίδια λέει ότι αυτό την έκανε να νιώθει αόρατη. Μάλιστα το 1971 μετακόμισε για ενάμιση χρόνο στο Juneau της Αλάσκα. Αποφοίτησε από το Frankfurt American High School της Φρανκφούρτης της Γερμανίας το 1979. Πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως σερβιτόρα στην Βοστόνη, όταν σπούδαζε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Παραδέχεται ότι τρώει τόσο λίγο για να διατηρεί τη γραμμή της που πεινάει όλη μέρα. Δεν αποκλείει την πιθανότητα του να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση όταν γεράσει ωστόσο κατακρίνει τις ηθοποιούς που έχουν υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνουν νεότερες γιατί θεωρεί ότι αυτό τις αποτρέπει από το να φαίνονται ανθρώπινες. Λέει ότι πάντα διαβάζει όλα τα σενάρια που λαμβάνει πριν δεχτεί ή αρνηθεί ένα ρόλο. Ήταν το πρόσωπο των κοσμημάτων της Bulgari για το 2009. Το 2007 και 2009 εκδόθηκαν δύο βιβλία της για παιδιά με τίτλο "Freckleface Strawberry". Τέλος, στις 3 Οκτωβρίου του 2013 απέκτησε το δικό της αστέρι στη Hollywood Walk of Fame.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Η Julianne Moore ήταν παντρεμένη από το 1986 ως το 1995 με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη John Gould Rubin ενώ το 2003 παντρεύτηκε το σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Trust the Man» Bart Freundlich και έχουν 2 παιδιά, τον Caleb και τη Liv Helen. Σε μια συνέντευξή της είπε ότι αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες των οποίων τα γυρίσματα είναι το καλοκαίρι έτσι ώστε να μπορεί να τη συνοδεύει η οικογένειά της. «Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε ευέλικτες δουλειές. Και νομίζω όλοι οι γονείς αυτό προσπαθούν να κάνουν- να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία», λέει χαρακτηριστικά. Τέλος, επέκρινε δημοσίως το σύζυγό της επειδή ζήλευε που φιλούσε τον Pierce Brosnan στην ταινία «LAWS OF ATTRACTION», λέγοντας ότι η συμπεριφορά του είναι παράλογη.

Δείτε όλα τα gossip για την Julianne Moore, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες της στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 8  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου