Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστής της εβδομάδας και κινηματογραφικό Ρίτσι ΝτιΜάσιο Bradley Cooper!


της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο Bradley Cooper ψηφίστηκε πρόσφατα στο νούμερο 10 της online λίστας του περιοδικού Empire με τους 100 πιο sexy Stars του κινηματογράφου για το 2013. Λέει ότι η παραγωγή του David Lynch "The Elephant Man" για την τηλεόραση, ήταν αυτό που τον ενέπνευσε να γίνει ηθοποιός. Έμαθε υποκριτική δίπλα σε κορυφαίους μέντορες, όπως οι Ellen Burstyn, Susan Batson και Elizabeth Kemp στο Actors Studio Drama School της Νέας Υόρκης. Έχει δηλώσει ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του οι casting directors τον θεωρούσαν απλώς ως ένα όμορφο αγόρι, πράγμα που τον δυσκόλεψε πολύ στο να κερδίσει κάποιον αξιόλογο ρόλο. Ο πατέρας του Charles έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία «THE A-TEAM», όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε. Ήθελε πάρα πολύ να μετακομίσει στο Los Angeles και σκόπευε να το κάνει όταν τελείωσε τη δεύτερη ταινία του αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ο σκηνοθέτης Darren Star τον επέλεξε για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική του σειρά «The $treet» μαζί με τους Adam Goldberg και Jennifer Connelly. Αυτός ήταν και ο πρώτος πρωταγωνιστικός του ρόλος.

Όταν ο ηθοποιός κατάφερε να μείνει μόνιμα στο Los Angeles το 2001, κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Alias», τον πιο επιτυχημένο ρόλο της καριέρας του. Μάλιστα όταν πήγε για πρώτη φορά σε οντισιόν για τη σειρά, ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Clay, τον οποίο αργότερα μετονόμασαν σε Will. Επέστρεψε στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου και τελευταίου κύκλου της σειράς υποδυόμενος έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, τον Will Tippin. Εμφανίστηκε ως guest star σε ένα επεισόδιο της σειράς «Sex and The City», υποδυόμενος τον Jake και μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Παρουσίασε ένα show του Discovery Channel με όνομα «Extreme Treks in a Wild World». Κατά την διάρκεια του show μάλιστα ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητώντας extreme περιοχές και events.

Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του στην ταινία "The A-Team" το 2010, έξι μήνες πριν την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και κατά την διάρκεια ο ηθοποιός έκοψε τη ζάχαρη, το αλάτι και το αλεύρι ενώ παράλληλα έκανε εξαντλητική γυμναστική με personal trainer 2 ώρες κάθε μέρα. Ήταν να υποδυθεί το ρόλο του Lucifer στην ταινία «Paradise Lost» σε σκηνοθεσία του Alex Proyas. Η ταινία ωστόσο, ακυρώθηκε 4 μήνες πριν τα γυρίσματα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι «Wedding Crashers» το 2005, «Yes Man» το 2008, «He is Just not that into you» και «New York I Love You» το 2009, «Valentine’s Day» το 2010, «Hit and Run» το 2012 και «The Place beyond the Pines» το 2013. Προσεχώς, ο Bradley Cooper θα υποδυθεί το ρόλο του George Pemberton στην δραματική ταινία «Serena» στο πλευρό της Jennifer Lawrence που θα δούμε στις οθόνες μας μέσα στο 2014 ενώ θα χαρίσει και τη φωνή του στο χαρακτήρα του Rocket Raccoon στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Guardians of the Galaxy» που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την 1η Αυγούστου του 2014. Τέλος, βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Cameron Crowe, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για τον Bradley Cooper; Λέει ότι όταν ήταν μικρός τον περνούσαν για κορίτσι γιατί η μητέρα του τού άφηνε τα μαλλιά μακριά. Δούλεψε part-time στην υποδοχή του Morgan Hotel της Νέας Υόρκης όταν σπούδαζε στο New York University και παραδέχεται ότι το να παίρνει tips από τους πελάτες του ξενοδοχείου εκεί σήμαινε πολύ περισσότερα γι’ αυτόν από τις καλές κριτικές που λαμβάνει σήμερα για τις ταινίες του ως ηθοποιός. Έχασε την τελετή της αποφοίτησής του καθώς γύριζε την ταινία «Wet Hot American Summer» το 2001. Θεωρεί ότι ο Daniel Day-Lewis είναι ο μεγαλύτερος και καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών. Μιλάει άπταιστα Γαλλικά και μάλιστα έδωσε συνεντεύξεις στα γαλλικά προωθώντας την ταινία "The Hangover Part II" στη Γαλλία. Όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Live with Kelly and Michael" ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το ποια συμπρωταγωνίστριά του φιλούσε καλύτερα στη μεγάλη οθόνη. Ο Bradley τότε απάντησε τον Michael Ian Black, με τον οποίο μοιράστηκε μια ερωτική σκηνή στην ταινία "Wet Hot American Summer". Οδηγεί ένα μαύρο Toyota Prius και ένα φορτηγάκι Mercedes. Επίσης έχει στην κατοχή του μια Vespa, δώρο από το σκηνοθέτη της ταινίας "The Hangover Part II" Todd Phillips. Τέλος, απέχει από τα αλκοόλ και έχει να πιει από την ηλικία των 29 ετών καθώς, όπως δήλωσε, το αλκοόλ «σαμποτάρει» τη ζωή του.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Ο Bradley Cooper παντρεύτηκε την ηθοποιό Jennifer Esposito στα τέλη του 2006, ωστόσο το Μάιο του 2007 ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Έπειτα έκανε σχέση με την Renee Zellweger.




Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Case 39» και χώρισαν το Μάρτιο του 2011 καθώς σύμφωνα με τις φήμες τους κούρασαν τα media, τα οποία σχολίαζαν συνεχώς το γεγονός ότι ο Bradley ήταν πολύ ωραίος για να είναι με τη Renee.



Τέλος, σήμερα φήμες θέλουν τον Bradley Cooper να είναι μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στις ταινίες «Silver Linings Playbook» και «American Hustle» Jennifer Lawrence.




Δείτε όλα τα gossip για τον Bradley Cooper, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 11  εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου