Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστής της εβδομάδας Robert De Niro!


 της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας Robert De Niro θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο δένεται με τους ρόλους που υποδύεται. Πήρε 27 κιλά και έμαθε box για να υποδυθεί το ρόλο του Jake LaMotta στην ταινία «Raging Bull», έμενε στη Σικελία και μάθαινε τη γλώσσα για το «Νονός 2», δούλευε σαν οδηγός ταξί για 3 μήνες για να μπει στο πετσί του ρόλου του στο «Taxi Driver» και έμαθε να παίζει σαξόφωνο για το «New York, New York». Τέλος, πήρε κιλά και ξύρισε το κεφάλι του για να υποδυθεί τον Al Capone στην ταινία του Brian De Palma «The Untouchables» το 1987. To 1980 ο ηθοποιός επειδή φοβόταν ότι θα στιγματιστεί στους δραματικούς ρόλους ξεκίνησε να υποδύεται και κωμικούς στους οποίους σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία όπως το «Brazil», το «Showtime» με τον Eddie Murphy, το «Analyze This», το «Analyze That» και το «Meet the Fockers» με τον Ben Stiller το 2004. Ο De Niro και ο Marlon Brando είναι οι μόνοι ηθοποιοί που κέρδισαν βραβείο Oscar υποδυόμενοι τον ίδιο χαρακτήρα. Ο Brando κέρδισε το βραβείο υποδυόμενος τον ηλικιωμένο Don Vito Corleone στην ταινία «Ο Νονός» ενώ ο De Niro αργότερα κέρδισε το βραβείο υποδυόμενος τον νεαρό Vito στο «Νονός 2». Τέλος το 1980 κέρδισε το δεύτερο Oscar του για το «Raging Bull». Απέρριψε το ρόλο του Χριστού στην ταινία «The last temptation of Christ».

Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Josh Bakin στην ταινία «Big» το 1988, τον οποίο υποδύθηκε ο Tom Hanks. Του προσφέρθηκε ο ρόλος του Dick Tracy στην ταινία "Dick Tracy» ενώ απέρριψε το ρόλο του Tony D'Amato στο "Any Given Sunday". Αρνήθηκε το ρόλο του Frank Costello στην ταινία του Martin scorsese "The Departed" το 2006, τον οποίο υποδύθηκε ο Jack Nicholson. Για το ρόλο του ως Max Cady στο "Cape Fear", πλήρωσε έναν οδοντίατρο $5,000 για να του χαλάσει τα δόντια ενώ μετά τα γυρίσματα πλήρωσε $20,000 για να τα ξαναφτιάξει. Ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Harry στην ταινία «Home Alone» το 1990, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο φίλος του Joe Pesci. Τέλος ήταν υποψήφιος για το ρόλο του "Bill the Butcher" στην ταινία "Gangs of New York", αλλά απέρριψε το ρόλο όταν αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να περάσει 6 μήνες στην Ευρώπη κι έτσι τον αντικατέστησε ο Daniel Day-Lewis.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για τον Robert De Niro; Έχει και ιταλική καταγωγή. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από γονείς ζωγράφους. Οι γονείς του χώρισαν όταν ο Bobby όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του ήταν 3 χρονών και ο ηθοποιός μεγάλωσε με τη μητέρα του σε ένα διαμέρισμα στο Manhattan. Η κατεύθυνση που θα ακολουθούσε στο μέλλον είχε ήδη φανεί από όταν ήταν 10 ετών που πρωταγωνίστησε στη σχολική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ». Του άρεσαν τόσο πολύ οι ταινίες που εγκατέλειψε το Λύκειο σε ηλικία 16 ετών για να αφιερωθεί στην υποκριτική. Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 1963 σε ηλικία 20 ετών στην ταινία «The Wedding Party». Από το 1989 έχει την δική του εταιρεία παραγωγής, την TriBeca Productions. Λέει ότι η Meryl Streep είναι η αγαπημένη του ηθοποιός με την οποία του αρέσει να συμπρωταγωνιστεί σε ταινίες. Το Βρετανικό pop συγκρότημα Bananarama έχει ένα κομμάτι αφιερωμένο στον ηθοποιό με τίτλο "Robert De Niro's Waiting." Όταν ήταν μικρός τα είδωλά του ήταν οι Montgomery Clift, Robert Mitchum και Marlon Brando.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Grace Hightower
Πολυτάραχη η προσωπική ζωή του Robert De Niro. Το 1997 παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του, πρώην αεροσυνοδό Grace Hightower στο κτήμα τους στο Marbletown της Νέας Υόρκης. Ο γιος τους Elliot γεννήθηκε το 1998. Το 1999 ο ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου και η διαμάχη τους κράτησε μέχρι το 2001 αλλά τελικά αποφάσισαν να τα ξαναβρούν. Εκτός από τον Elliot το ζευγάρι έχει και μία κόρη, την Helen Grace De Niro που γεννήθηκε το 2011 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο γιος του Raphael
Ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο, τον Raphael, με την πρώτη σύζυγό του Diahnne Abbott. Επίσης, υιοθέτησε την Drena, κόρη της Diahnne από προηγούμενη σχέση της. Τέλος, ο ηθοποιός έχει δύο ακόμα δίδυμους γιούς από μια μακροχρόνια σχέση που είχε με το πρώην μοντέλο Toukie Smith.



Δείτε όλα τα gossip για τον Robert De Niro, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 12  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου