Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας 12- 18 Απριλίου: Julia Roberts Θέλω να τα μάθω όλα!!!


της Ξένιας Κουσινιώρη
 
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Mirror Mirror" Julia Roberts τον Απρίλιο του 2011 βρέθηκε για 12η φορά πρώτη στη λίστα του περιοδικού People με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου ενώ ανήκει και στο νούμερο 57 του Empire Magazine με τις 100 πιο σέξι stars του κινηματογράφου. Οι ταινίες της έχουν αποφέρει κέρδη άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο US box office πράγμα που την κάνει τη μεγαλύτερη κινηματογραφική ηθοποιό όλων των εποχών. Επίσης, κατέχει τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης γυναίκας στο Hollywood σύμφωνα με την Hollywood Reporters' annual list καθώς αμείβεται με περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια την ταινία. Κέρδισε Oscar καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «ERIN BROCKOVICH» γεγονός που την κάνει μια από τις 11 μόλις ηθοποιούς που έχουν κερδίσει το βραβείο υποδυόμενες ένα πραγματικό πρόσωπο που είναι ακόμα εν ζωή. Η ηθοποιός λέγεται ότι προσέλαβε 350 σωματοφύλακες για να την προστατεύουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Eat, Prey, Love» στην Ινδία. Λέει ότι η ταινία PRETTY WOMAN που γυρίστηκε το 1990 κρατάει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της για τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε τη ζωή της. Απέρριψε 2 πολύ σημαντικούς κινηματογραφικούς ρόλους που άφησαν ιστορία, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ερωτευμένος SHAKESPEARE» που τελικά υποδύθηκε η Γουίνεθ Πάλτροου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Βασικό Ένστικτο» που υποδύθηκε η Sharon Stone. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη David Cronenberg, ο ρόλος της Sabina Spielrein στην ταινία «A Dangerous Method», τον οποίο υποδύθηκε η Keira Knightley, είχε αρχικά γραφτεί για την Julia Roberts. Τέλος, η ηθοποιός έχει πει ότι θέλει πάρα πολύ να συνεργαστεί στη μεγάλη οθόνη με το Johnny Depp.

Trivia

Τι δεν ξέρετε για τη Τζούλια Ρόμπερτς; Έχει έναν αδερφό τον Eric. Ο πατέρας της πέθανε από καρκίνο όταν αυτή ήταν 10 ετών. Λέει ότι η ζωή της μακριά από τα φώτα του Hollywood είναι εξίσου εντυπωσιακή εξαιτίας των τριών παιδιών της. Έχει δηλώσει ότι άλλαξε όλη τη ζωή της στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος: Έκοψε το ποτό και το κάπνισμα και άρχισε να κάνει θεραπείες που ενισχύουν τη γονιμότητα. Όταν έκλεισε τα 40 είπε ότι το όνειρο της είναι να γίνει μια συναισθηματικά γεμάτη και παραγωγική σύζυγος και μητέρα. 
Ένιωθε άσχημα με την εξωτερική της εμφάνιση στο σχολείο γιατί τα παιδιά την κορόιδευαν επειδή φορούσε μεγάλα γυαλιά και είχε μεγάλο στόμα. Παραδέχεται ότι στην αρχή στενοχωριόταν πολύ αλλά μετά αποφάσισε να συμβιβαστεί με την εικόνα της. Έκανε το μεγάλο στόμα της το σήμα κατατεθέν της και φόρεσε φακούς επαφής για να αναδείξει τα μάτια της. Επίσης φορούσε πάντα ρούχα που αναδείκνυαν το ύψος της. Η ηθοποιός το 2006 κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα για να ποζάρει σε 8 έντυπες διαφημίσεις του Gianfranco Ferre όντας το νέο πρόσωπο του σχεδιαστή. Ωστόσο λέει ότι μισεί τις φωτογραφήσεις αν και η δουλειά της είναι μπροστά στην κάμερα. Το 2008 συνεργάστηκε με τον Ιταλό σχεδιαστή Giorgio Armani και σχεδίασαν ένα T-shirt με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του αγώνα κατά του AIDS. Έχει επίσης σχεδιάσει για το σχεδιαστή ένα βραχιόλι για να πωληθεί στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS. Το 2009 ήταν η επίσημη πρέσβειρα της Lancome ενώ υποστηρίζει θερμά τη UNICEF. Τέλος, δάνεισε το όνομά της για να συγκεντρωθούν χρήματα για μια έρευνα με σκοπό την δημιουργία θεραπείας ενάντια στο σύνδρομο Rett, μια θανατηφόρα ασθένεια που πλήττει κυρίως κορίτσια ηλικίας 2 με 6 ετών. Λέει ότι μισεί τους παπαράτσι και μάλιστα παραδέχεται ότι καταδίωξε ένα αυτοκίνητο που μετέφερε παπαράτσι επειδή τη φωτογράφισαν έξω από το σχολείο των παιδιών της. Ο Tom Hanks λέει ότι λατρεύει την δουλειά της. Είναι μεγάλη θαυμάστρια της Βρετανίδας τραγουδίστριας Adele. Τέλος, ξεκίνησε μαθήματα ραπτικής γιατί όπως είπε θέλει να κρατάει το μυαλό της σε εγρήγορση καθώς μεγαλώνει.

Κρεβατομουρμούρα και άλλα...

Με τον Dylan McDermott
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Julia Roberts έχει απασχολήσει πολύ τα media με τις σχέσεις της ενώ τις έχουν χρεώσει κατά καιρούς πολλές σχέσεις με άλλους celebrities, μεταξύ των οποίων οι Liam Neeson, Dylan McDermott, Kiefer Sutherland, Jason Patric, Lyle Lovett, Matthew Perry και Benjamin Bratt. Η ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένη για λίγο διάστημα με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Steel Magnolias» το 1989 Dylan McDermott, από τον οποίο χώρισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Pretty Woman» το 1990.

Με τον Kiefer Sutherland
Η Julia Roberts έκανε ακόμα έναν αρραβώνα, αυτήν την φορά με τον ηθοποιό Kiefer Sutherland από τον οποίο αργότερα χώρισε. Τότε ο σκηνοθέτης Steven Spielberg δήλωσε ότι η ηθοποιός έπασχε από ψυχολογικά και διανοητικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Hook». Η ηθοποιός γνώρισε τον Sutherland το 1990, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο θρίλερ «Flatliners» του Joel Schumacher. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, η Roberts και ο Sutherland ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους ενώ όρισαν την 14η Ιουνίου του 1991 ως ημέρα για το γάμο τους. Ωστόσο η ηθοποιός διέλυσε τον αρραβώνα τους 3 μέρες πριν το γάμο και αργότερα έφυγε για την Ιρλανδία με τον Jason Patric, φίλο του Sutherland.


Με τον Lyle Lovett
Με τον Benjamin Bratt
Στις 25 Ιουνίου του 1993, η Julia παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της country Lyle Lovett. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του St. James Lutheran στο Marion της Indiana, όπου τότε ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία με την μπάντα του. Το Μάρτιο του 1995 το ζευγάρι χώρισε και αργότερα βγήκε και το διαζύγιο. Το 1998, η ηθοποιός ξεκίνησε να βγαίνει με το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Law & Order» Benjamin Bratt, με τον οποίο μάλιστα εμφανίστηκε στην απονομή των Oscar στις 25 Μαρτίου του 2001 στην οποία μάλιστα και κέρδισε το χρυσό αγαλματάκι της καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «Erin Brokovich». 3 μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2001, η Roberts και ο Bratt ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί...

Με τον Daniel Moder! (Πιο κούκλος απ' όλους!)
Η ηθοποιός γνώρισε το σημερινό σύζυγό της, τον cameraman Daniel Moder στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός» το 2000 στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt ενώ ακόμα έβγαινε με τον Bratt. Τότε επίσης, ο Moder ήταν παντρεμένος με την Vera Steimberg Moder από την οποία ζήτησε διαζύγιο και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, όταν οριστικοποιήθηκε, παντρεύτηκε την Julia Roberts στις 4 Ιουλίου του 2002 στο ράντζο του στο Taos του Νέου Μεξικό σε μια μεταμεσονύχτια τελετή. Ο Bruce Willis ηθοποιός και στενός φίλος της Julia ήταν ο μόνος διάσημος που παρευρέθηκε στην τελετή. Για το σύζυγό της λέει ότι είναι γεννημένη για να τον αγαπάει γιατί δεν είναι εγωιστής και έχει όλα όσα έχει ονειρευτεί. Το ζευγάρι έχει 3 παιδιά, τα δίδυμα Hazel Patricia Moder και "Finn" Walter Moder που γεννήθηκαν το 2004 και ακόμα ένα αγοράκι, τον Henry Daniel Moder, που γεννήθηκε το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου