Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ταινίες της εβδομάδας 12-18 Απριλίου "The cabin in the woods - Το μικρό σπίτι στο δάσος"


«THE CABIN IN THE WOODS» ή «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ», όπως κυκλοφορεί στη χώρα μας, είναι το θρίλερ από το σκηνοθέτη Drew Γκοντάρ (Goddard) που κάνει πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα. Τέσσερις φίλοι από το κολλέγιο αποφασίζουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο σε μια ξύλινη καλύβα στο δάσος. Δύο ηλικιωμένοι τύποι, οι οποίοι όπως φαίνεται γνωρίζουν κάτι παραπάνω σχετικά με τη συγκεκριμένη καλύβα, τους συμβουλεύουν να το ξανασκεφτούν. Φυσικά, τα λόγια τους σκορπίζουν στον αέρα και, το ίδιο κιόλας βράδυ, ο εφιάλτης ξεκινά... Το «The Cabin in the Woods» αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντρου Γκοντάρ, σεναριογράφου του «Cloverfield» και υπεύθυνου για ορισμένα από τα καλύτερα επεισόδια του «Lost» και του «Alias», ενώ στο cast συναντάμε τον Ρίτσαρντ Τζένκινς, ο οποίος εντυπωσίασε στις ταινίες «Άσε το Κακό να Μπει», «Εργένηδες για Μια Εβδομάδα» και «The Visitor» αλλά και τον Αυστραλό Κρις Χέμσγουορθ, πριν γυρίσει το «Thor»! Μαζί τους οι ΤΖΟΝΤΕΛ ΦΕΡΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΓΟΥΙΤΦΟΡΝΤ, ΤΖΕΣΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΦΡΑΝ ΚΡΑΝΖ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΚΟΝΟΛΙ και ΕΪΜΙ ΑΚΕΡ.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί από το 2009, όμως η -προσωρινή- απόφαση των παραγωγών να το μετατρέψουν σε 3D και η μετέπειτα χρεοκοπία της MGM, η οποία είχε τα δικαιώματά του, επέδρασαν αποφασιστικά στο να αναβληθεί επ’ αόριστον η διανομή του στις αίθουσες. Η ανάληψη της διεθνούς διανομής του από την Lionsgate όμως επανάφερε την τάξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία, η οποία θεωρείται ένα διαφορετικό θρίλερ που ανατρέπει όσα ξέρετε για το είδος, κάνει αυτήν την εβδομάδα επίσημη πρεμιέρα στη χώρα μας. Νομίζεις ότι ξέρεις την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου