Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας Adrien Brody που θα δούμε στο "Grand Budapest Hotel"!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Grand Budapest Hotel" Adrien Brody είναι από τους πιο low profile ηθοποιούς του Hollywood. Νευρίασε πάρα πολύ όταν έσπασε τη μύτη του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σκηνής πάλης στο ρομαντικό δράμα «Summer of Sam» το 1999. Ωστόσο, όταν την διόρθωσε δεν ήθελε να κάνει πλαστική γιατί όπως είπε η μύτη του είναι αυτή που τον ξεχωρίζει από τους άλλους ηθοποιούς. Ήταν υποψήφιος για ένα ρόλο στην ταινία «Pearl Harbor» το 2001. Για το ρόλο του στην ταινία «Ο Πιανίστας» του Roman Polanski το 2002, ο οποίος μάλιστα του χάρισε και το Oscar ερμηνείας 1ου αντρικού ρόλου, ο ηθοποιός έμαθε να παίζει στο πιάνο κομμάτια του Frédéric Chopin ενώ αν και ήταν ήδη πολύ αδύνατος έχασε ακόμα 13 κιλά. Έκανε εξάσκηση σε ένα εγκαταλελειμμένο θωρηκτό, ασκήσεις στη φυλακή ενώ υπέβαλλε τον εαυτό του σε μια δίαιτα μόνο με πρωτεΐνες για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Jacket» το 2005. Ήταν ο επικρατέστερος για να υποδυθεί τον πολυσυζητημένο ρόλο του Τζόκερ στην ταινία «The Dark Knight» το 2008 τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Heath Leger. Κουράστηκε πολύ για να πείσει τον παραγωγό Robert Rodriguez και το σκηνοθέτη Nimród Antal ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Royce" στην ταινία επιστημονικής φαντασίας "Predators" που είδαμε στις οθόνες μας το 2010. Μάλιστα όταν τελικά τα κατάφερε, αναγκάστηκε να πάρει 11 κιλά σε μυς για να υποδυθεί το ρόλο.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για τον Adrien Brody; Μεγάλωσε στο Queens της Νέας Υόρκης. Όταν ήταν μικρός έκανε ταχυδακτυλουργικά shows σε παιδικά parties ως “The Amazing Adrien”. Το 2004 το περιοδικό Esquire ονόμασε τον Brody τον πιο καλοντυμένο άντρα στην Αμερική. Σε συνέντευξή του για το αν του αρέσει η διασημότητα είπε: «Δε μεγάλωσα με πολλά χρήματα και οι γονείς μου μεγάλωσαν με πολύ λιγότερα από μένα. Και αυτό με κρατάει πραγματικά σε ισορροπία. Θα μου άρεσε να βγάλω πολλά χρήματα ως ηθοποιός αλλά θα ήταν πολύ ψυχοφθόρο για μένα να τα κερδίσω αυτά παίζοντας έναν άσχημο ρόλο. Δεν θα δεχόμουν ποτέ ένα ρόλο που δεν μ’ αρέσει για τα χρήματα. Δεν θα ήταν απόφαση καριέρας». Ο ηθοποιός ακούει πολύ μουσική και είναι φανατικός λάτρης του hip-hop. Είναι επίσης ο μόνος Αμερικανός ηθοποιός που έχει ποτέ κερδίσει βραβείο Cezar, το γαλλικό αντίστοιχο των Oscar. Σόκαρε στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar όταν φίλησε στο στόμα την παρουσιάστρια και ηθοποιό Halle Berry όταν του πρόσφερε το Oscar καλύτερου ηθοποιού για την ταινία «Ο Πιανίστας». Τον συγκρίνουν συνεχώς με τους Robert De Niro και Al Pacino για τον αντισυμβατικό τρόπο που παίζει στις ταινίες και το μοναδικό του look. Ο ίδιος λέει: «Θαυμάζω και εκτιμώ πολύ τη σύγκριση. Αλλά πραγματικά θα προτιμούσα να με σκέφτονται σαν τον «πρώτο Adrien Brody» παρά σαν το «νέο Al Pacino».

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Elsa Pataky
Ο Adrien Brody γνώρισε την Ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky στα γυρίσματα της ταινίας "A Matador's Mistress" και αρραβωνιάστηκαν το 2006. Ως δώρο για τα 31α γενέθλιά της το 2007, ο ηθοποιός της αγόρασε μια φάρμα του 19ου αιώνα στην Νέα Υόρκη, η οποία ανακαινίστηκε για να μοιάζει με κάστρο. Μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο καινούριο τους σπίτι για το περιοδικό Hello! Το ζευγάρι χώρισε το 2009.


Με την Lara Lieto
Σήμερα ο Adrien Brody έχει σχέση με το μοντέλο Lara Lieto.







Δείτε όλα τα gossip για τον Adrien Brody, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 18 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου