Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Όλα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Jemma Arterton που θα δούμε στο θρίλερ "Byzantium"!

της Ξένιας Κουσινιώρη


 Η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Gemma Arterton, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία "Byzantium", κατάφερε να κερδίσει την Sienna Miller για το ρόλο της Kelly Jones στην κωμωδία "St. Trinian's" το 2007. Κέρδισε 1500 υποψήφιες για το ρόλο της Strawberry Fields στην ταινία του James Bond «Quantum of Solace» το 2008 δίπλα στον Daniel Craig. Μάλιστα η πρώτη σκηνή που γύρισε για την ταινία ήταν η ερωτική της σκηνή με τον Daniel Craig. Όταν κέρδισε το ρόλο βρισκόταν στα γυρίσματα της κωμωδίας "Three and Out ή A Deal Is a Deal". Το 2010 πρωταγωνίστησε ως Io στην περιπέτεια φαντασίας του Louis Leterrier με τίτλο "Clash of the Titans" δίπλα στους Sam Worthington, Liam Neeson και Ralph Fiennes και λέει ότι η Τιτανομαχία ήταν από τις αγαπημένες της όταν ήταν μικρή γι’ αυτό αν και το σενάριο ήταν πολύ διαφορετικό από το πρωτότυπο, δέχτηκε αμέσως να πρωταγωνιστήσει στο remake.

Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Natasha Rushman/Black Widow στο "Iron Man 2" το 2010 όταν η Emily Blunt εγκατέλειψε την παραγωγή αλλά τελικά το ρόλο κέρδισε η Scarlett Johansson. Αντικατέστησε τη Natalie Portman στο ρόλο της Catherine Earnshaw στα "Ανεμοδαρμένα Ύψη" το 2011 αλλά αργότερα έφυγε από την παραγωγή κι έτσι το ρόλο υποδύθηκε η Kaya Scodelario. Ήταν υποψήφια για να αντικαταστήσει την Keira Knightley στο ρόλο της Eliza Doolittle στη σειρά "My Fair Lady" όταν αυτή έφυγε από την παραγωγή, ωστόσο το ρόλο τελικά υποδύθηκε η Carey Mulligan. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Selina Kyle/Catwoman στην περιπέτεια φαντασίας του Christopher Nolan "The Dark Knight Rises" το 2012, τον οποίο τελικά υποδύθηκε η Anne Hathaway. Η ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως June στο θρίλερ «RocknRolla» του Guy Ritchie το 2008 στο πλευρό των Gerard Butler και Tom Wilkinson, για το ρόλο της ως Alice Creed στο θρίλερ «The Disappearance of Alice Creed», που είδαμε το 2009 καθώς και για το ρόλο της ως Gretel στην ταινία τρόμου «Hansel and Gretel: Witch Hunters» στο πλευρό του Jeremy Renner που είδαμε στις οθόνες μας το 2013.

Προσεχώς θα την δούμε να πρωταγωνιστεί ως Fiona στο θρίλερ «The Voices» στο πλευρό του Ryan Reynolds που θα δούμε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2014 ενώ θα την δούμε και στο ρόλο της Gemma Bovery στην ομώνυμη ταινία, η οποία βρίσκεται στη φάση του post-production και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014.

Και για πες...

Ως agent Strawberry Fields μαζί με τον Daniel Craig
Τι δεν ξέρετε για την Gemma Arterton; Η καταγωγή της είναι από την Αγγλία αλλά έχει και Γερμανικές και Σκωτσέζικες ρίζες. Ο πατέρας της, Barry Arterton είναι αρχιτέκτονας και η μητέρα της, Sally Heap, είναι καθαρίστρια. Ωστόσο η ηθοποιός μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της. Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Hannah. Ψηφίστηκε στη Hot List του περιοδικού Empire ως μία από τις ανερχόμενες stars του κινηματογράφου για το 2010 μαζί με τους Channing Tatum, Zoe Saldana, Marion Cotillard και Sam Worthington. Πριν γίνει ηθοποιός και όντας λάτρης του καραόκε, η  Gemma Arterton δούλευε ως τραγουδίστρια σε ένα κακόφημο bar του Νότιου Λονδίνου όπου είχε εντολή να τραγουδά το "My Heart Will Go On" της Celine Dion κάθε φορά που τα πράγματα μεταξύ πελατών και πατρόνων ξέφευγαν από τον έλεγχο. Κατά την διάρκεια των σπουδών της στη Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου, η Gemma Arterton δούλευε ως προωθήτρια προϊόντων μακιγιάζ. Γεννήθηκε με ένα επιπλέον δάχτυλο σε κάθε χέρι, τα οποία αφαίρεσε χειρουργικά. Ωστόσο έχει ακόμα τα σημάδια της εγχείρησης.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Η Gemma Arterton τον Ιούνιο του 2008 ξεκίνησε να βγαίνει με τον άνθρωπο που της έκανε τα stunts και την ντούμπλαρε στην ταινία "Prince of Persia: The Sands of Time" Eduardo Ivan Munoz. Το Μάρτιο του 2009 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Stefano Catelli, ο οποίος επίσης την ντούμπλαρε στις ταινίες της. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 5 Ιουνίου του 2010 σε μια μυστική τελετή στην κορυφή ενός λόφου στο χωριό Zuheros στην Ανδαλουσία της Ισπανίας με καλεσμένους μόνο τις οικογένειές τους και κάποιους φίλους. Ωστόσο, χώρισαν στις αρχές του 2013.


Δείτε όλα τα gossip για την Jemma Arterton, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες της στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 20


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου