Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Όλα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας που θα δούμε στο "Dallas Buyers Club" Matthew McConaughey!

της Ξένιας Κουσινιώρη


Ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας Matthew McConaughey πέρασε μήνες προετοιμασίας για το ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyers Club» ακούγοντας τις κασέτες με τις συνεντεύξεις του Ron Woodroof. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Επιδίωξε να συναντηθεί με την οικογένεια του Ron, οι οποίοι του έδειξαν παλιά λευκώματα, κασέτες και ημερολόγιά του. Από την έρευνα που έκανε ο McConaughey για το ρόλο, θεωρεί ότι τα ημερολόγια του Ron Woodroof ήταν τα πιο κατατοπιστικά και χρήσιμα. «Όλα ήταν γραμμένα διεξοδικά. Τετάρτη, αγόρασα γκάζι αξίας 12 δολαρίων, ακόμα χρωστάω 3 δολάρια στην κα Ρόζα κοκ. Μιλούσε για τη δουλειά κάθε εβδομάδας. Στο τέλος της εβδομάδας φαινόταν ότι δεν είχε όση δουλειά ήλπιζε, αλλά ήταν θετικός. Ξυπνούσε κάθε πρωί στις έξι, σαν να είχε δουλεία πλήρους απασχόλησης. Ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά κάθε μέρα και μετά καθόταν και περίμενε. Οι λογαριασμοί του δεν ήταν όλοι πληρωμένοι, το τηλέφωνο του δε χτυπούσε, αλλά πάντα ήταν έτοιμος. Υπήρχαν και σελίδες που είχαν μόνο μουτζούρες, όταν υποθέτω ότι καθόταν σπίτι παίρνοντας ναρκωτικά και κάνοντας όνειρα για μια καλύτερη ζωή», σχολιάζει ο πρωταγωνιστής.

Η διαδικασία μεταμόρφωσης του Matthew McConaughey σε Ron Woodroof ξεκίνησε τέσσερις μήνες πριν το γύρισμα. Αρχικά, ο ηθοποιός πίστευε ότι η απώλεια βάρους θα προέκυπτε από 50% δίαιτα και 50% άσκηση. Τελικά τα νούμερα ήταν 98% δίαιτα και 2% άσκηση. Φυσικά, πεινούσε συνεχώς και παραδέχεται ότι μασούσε συνέχεια παγάκια. Τελικά, έχασε 23 κιλά για να υποδυθεί τον χαρακτήρα ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας ζύγιζε 65 κιλά με αποκορύφωμα μια σκηνή στο νοσοκομείο που ζύγιζε μόλις 61.

Ο Matthew McConaughey παραδέχεται ότι η πρώτη του επαγγελματική δουλειά στην υποκριτική ήταν σε ένα διαφημιστικό μπύρας. Αρχικά στην ταινία «A Time to Kill» το 1996 ήταν να υποδυθεί το ρόλο του Freddie Lee Cobb, που τελικά υποδύθηκε ο Kiefer Sutherland καθώς ο ηθοποιός αποφάσισε ότι θα του πήγαινε καλύτερα ο ρόλος του Jake Brigance. Απέρριψε ένα ρόλο στο θρίλερ «THE JACKAL» το 1997. Ήταν υποψήφιος για ένα ρόλο στην ταινία δράσης «SPEED 2: CRUISE CONTROL» και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Dawson στο ρομαντικό δράμα «Τιτανικός» το 1997, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Leonardo di Caprio. Αντικατέστησε τον Owen Wilson στο ρόλο του Rick Peck στην κωμωδία «TROPIC THUNDER» το 2008 μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώτου. Ήθελε πολύ να παίξει τον άντρα της Jennifer Lopez στην ρομαντική κομεντί «THE WEDDING PLANNER» το 2001. Το 2005 ξόδεψε ένα μήνα ταξιδεύοντας σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής για να προωθήσει την ταινία του «SAHARA». Ο ηθοποιός μαζί με την τότε φίλη του Penelope Cruz κατηγορήθηκαν ότι ζήτησαν να διπλασιαστεί το ποσό των $80 εκατομμυρίων που είχαν συμφωνήσει να πάρουν για το «SAHARA» εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητάς τους. Προσεχώς ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Anne Hathaway, Jessica Chastain, Wes Bentley, Michael Caine και Casey Affleck στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Christopher Nolan με τίτλο «Interstellar» που θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2014.

Και για πες...

Τι δεν ξέρετε για τον Matthew McConaughey; Είναι πολύ φίλος με τους ηθοποιούς Lance Armstrong και Jake Gyllenhaal. Ο αγαπημένος του ηθοποιός είναι ο Paul Newman. Ο αγαπημένος του παιδικός ήρωας ήταν ο Evel Knievel και λέει ότι θα ήθελε πολύ να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία βασισμένη στη ζωή του Knievel. Λέει ότι όταν ήταν μικρός το όνειρό του ήταν να γίνει δικηγόρος, ωστόσο ξεπέρασε το απωθημένο του όταν υποδύθηκε τον δικηγόρο στις ταινίες «A Time to Kill» και «The Lincoln Lawyer». Είναι μεγάλος οπαδός του βρετανικού rock συγκροτήματος «The Cult».  Έφτιαξε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τη σειρά ρούχων που έχει δημιουργήσει με τίτλο Just Keep Livin’. Το όνομα της εταιρείας παραγωγής που έχει είναι JKL Productions, που προέρχεται από τα αρχικά της αγαπημένης του φράσης Just Keep Livin'. Σώθηκε από μια 82χρονη Μεξικανή όταν χάλασε το φορτηγάκι που οδηγούσε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού 14 ημερών στην Καλιφόρνια.
Το 1999 συνελήφθη στο Austin του Texas, όπου κατοικεί για αντίσταση στις Αρχές και για κατοχή κοκαΐνης μετά από καταγγελία για ηχορύπανση καθώς είχε τέρμα τη μουσική τις πρώτες πρωινές ώρες. Αρνήθηκε την εμπλοκή του στα ναρκωτικά αλλά κρίθηκε ένοχος και πλήρωσε 50 δολάρια. Έκανε 2 διαφημιστικά με την Dolce & Gabbana για το άρωμα The One. Το ένα μάλιστα ήταν μαζί με την Scarlett Johansson.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Penelope Cruz
Ο Matthew McConaughey έχει δηλώσει ότι του αρέσει να φλερτάρει με μεγαλύτερες γυναίκες. Είναι περισσότερο γνωστός για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Sahara» Penelope Cruz που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2005. Τον Ιούνιο του 2006 είπαν στο περιοδικό People ότι αποφάσισαν να χωρίσουν λόγω των πολλών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Με την Camila Alves
Από τον Ιούνιο του 2012 ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με το μοντέλο από τη Βραζιλία και παρουσιάστρια της τηλεόρασης Camila Alves και έχουν 3 παιδιά.






Δείτε όλα τα gossip για τον Matthew McConaughey, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 15 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου