Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

'Ολα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας και κινηματογραφικό Thor, Chris Hemsworth!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Από την ταινία "Thor: The Dark World"
Ο Chris Hemsworth γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1983 και είναι περισσότερο γνωστός από το ρόλο του ως Kim Hyde στην Αυστραλιανή σαπουνόπερα «Home and Away». Ο Chris γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και είναι γιος των Leonie και Craig Hemsworth. Αργότερα μετακόμισε στο Phillip Island στα Νότια της Μελβούρνης με την οικογένειά του. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Luke και ο μικρότερος Liam Hemsworth είναι επίσης ηθοποιοί και έπαιξαν τους ρόλους των Nathan Tyson και Josh Taylor στην ταινία «Neighbours». Φοίτησε στο Heathmont Secondary College της Μελβούρνης.

Στη σειρά "Home and Away" 2004
Το 2004, ο Chris πήγε στην οντισιόν για το ρόλο του Robbie Hunter στη σειρά «Home and Away», τον οποίο όμως κέρδισε ο Jason Smith κι έτσι ο ηθοποιός υποδύθηκε το ρόλο του Kim Hyde και γι’ αυτό μάλιστα μετακόμισε στο Sydney. Ωστόσο, έφυγε από τη σειρά τον Ιούλιο του 2007. Υποδύθηκε τον πατέρα του James T. Kirk, George Kirk, στις σκηνές έναρξης της δημοφιλούς ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Star Trek» του J. J. Abrams το 2009. Την ίδια χρονιά υποδύθηκε τον Kale στο θρίλερ μυστηρίου «A Perfect Getaway» του David Twohy μαζί με τους Milla Jovovich και Timothy Olyphant.

Στο θρίλερ "A Perfect Getaway" 2009
Στην θρίλερ «CA$h» το 2010, ο Chris υποδύθηκε το χαρακτήρα Sam Phelan, ένα νεαρό άντρα με οικονομικά προβλήματα. Η ταινία «CA$h» σηματοδότησε το ντεμπούτο του ηθοποιού στο Hollywood, καθώς ήταν η πρώτη ταινία που γύρισε απ’ όταν έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα ο σκηνοθέτης της ταινίας Stephen Milburn Anderson είπε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν στην Αμερική μόλις 6 εβδομάδες όταν τον επέλεξε για το ρόλο. «Είναι ένα νέο παιδί, που έχει τη σωστή εμφάνιση, είναι πολύ καλός ηθοποιός και ας μην κρυβόμαστε, είναι όμορφος. Αυτό το παιδί χρειαζόμασταν στην παραγωγή. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος», λέει χαρακτηριστικά. Ο Chris Hemsworth πήρε 10 κιλά σε μύες για να υποδυθεί τον Thor στην πρώτη ταινία. Τέλος, είναι πολύ καλός φίλος με την ηθοποιό Sienna Miller.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με την Isabel Lucas
Ο Chris Hemsworth είχε σχέση από τις αρχές του 2005 μέχρι τον Ιούνιο του 2006 με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Home and Away», Isabel Lucas, με την οποία χώρισε λόγω απόστασης, παρόλο που μετά από 8 μήνες σχέσης μετακόμισαν και οι δύο τελικά χώρια στο Los Angeles.



Με την οικογένειά του
Σήμερα είναι παντρεμένος με την ισπανίδα επίσης, ηθοποιό Elsa Pataky, την οποία είδαμε πρόσφατα να υποδύεται την αστυνόμο Elena στην ταινία «Fast and Furious 6». Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2010 μέσω του κοινού εκπροσώπου που έχουν στα media και παντρεύτηκαν 3 μήνες αργότερα ενώ τον Μάιο του 2012 γεννήθηκε στο Λονδίνο η κόρη τους India Rose.



Δείτε όλα τα gossip για τον Chris Hemsworth, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 6  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου