Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

'Ολα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Sandra Bullock!

της Ξένιας Κουσινιώρη


 Η Sandra Bullock ανήκει στο νούμερο 66 της λίστας του περιοδικού Empire με τους 100 πιο sexy stars. Αναδείχτηκε γυναίκα της χρονιάς από το ένθετο του περιοδικού People με τους 25 πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του 2010. Η ηθοποιός αντικατέστησε την Nancy McKeon στην κωμική σειρά «Working Girl» το 1990. Έγραψε και ερμήνευσε το τραγούδι Heaven Knocking On My Door για την ταινία «THE THING CALLED LOVE» το 1993. Αντικατέστησε τη Lori Petty στην ταινία «DEMOLITION MAN» το 1993. Μάλιστα εξέπληξε τον Stallone στην ταινία με τις κινήσεις της στο καράτε τις οποίες είπε ότι έμαθε από τις παλιές ταινίες του Jackie Chan. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Lois Lane σε μια αναβίωση του franchise του Superman από τη Warner Bros. Ο ρόλος που υποδύθηκε στην πολύ επιτυχημένη ρομαντική κωμωδία «WHILE YOU WERE SLEEPING» το 1995 προοριζόταν για την Demi Moore, η οποία όμως ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για να πρωταγωνιστήσει.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Two if By Sea" το 1996, η Sandra Bullock ανακάλυψε ότι είναι αλλεργική στα άλογα. Ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «RUNAWAY BRIDE» το 1999, τον οποίο υποδύθηκε η Julia Roberts. Μαζί με τον George Clooney αναγκάστηκαν να γυρίσουν τις σκηνές για την ταινία «GRAVITY» χωρίς να φορέσουν make-up καθώς ο σκηνοθέτης Alfonso Cuaron απαγόρεψε καλλυντικά στα γυρίσματα. Έφυγε από την ταινία «PRIME» μόλις 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα γιατί δεν της άρεσε το σενάριο. Έχει ένα σπίτι στο Austin του Texas όπου μάλιστα γύρισε μερικές σκηνές για την ταινία «MISS με το ζόρι» το 2000. Σταμάτησε να γυρίζει μια σκηνή στην ταινία «MISS με το Ζόρι 2» στο Venetian hotel του Las Vegas για να αφήσει ένα νιόπαντρο ζευγάρι να μπει στο ξενοδοχείο. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «28 DAYS» το 2000 στη Νέα Υόρκη έμενε στο διαμέρισμα του πρώην συμπρωταγωνιστή της Dennis Hopper. Επίσης, πέρασε αρκετό καιρό σε μια κλινική αποτοξίνωσης για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Maggie Fitzgerald στην ταινία «MILLION DOLLAR BABY» το 2004. Ήταν υποψήφια για το ρόλο της Harper Lee στην ταινία «CAPOTE» το 2005. Έβαλε κολλητική ταινία στο στήθος της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των ερωτικών σκηνών στην ταινία «The Blind Side» έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι η κάμερα δεν θα δείξει τίποτα που δεν θέλει. Επίσης, έβαλε την εταιρεία παραγωγής να υπογράψει συμβόλαιο στο οποίο να δηλώνει ξεκάθαρα ποια μέρη του σώματός της δεν θα προβληθούν. Ο 25χρονος συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Quinton Aaron, ο οποίος υποδύθηκε το γιο της, λέει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της εδώ και πολλά χρόνια. Η Sandra και η Catherine Zeta-Jones θεωρήθηκαν πολύ μεγάλες για να υποδυθούν τη σούπερ ηρωίδα Wonder Woman σε μια καινούρια version της τηλεοπτικής σειράς, η οποία ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

Trivia

Με τον Tate Donovan στο "Love Potion No. 9"
Τι δεν ξέρετε για την Sandra Bullock; Μετά το κολέγιο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει σερβιτόρα. Πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, το 2001. Η αμοιβή της για την ταινία Speed ήταν 500.000 δολάρια. Φιλήθηκε στο στόμα με τη Scarlett Johansson στα MTV Movie Awards του 2010 όταν της έδωσε το Generation Award. Η Sandra Bullock και η Meryl Streep, οι οποίες ήταν υποψήφιες στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού στα Oscars του 2010 δήλωσαν αστειευόμενες ότι ήθελαν τόσο πολύ το βραβείο που έστελναν η μία στην άλλη απειλητικά σημειώματα. Οι δύο γυναίκες ωστόσο κέρδισαν από κοινού το τιμητικό βραβείο καλύτερης ηθοποιού στα Critics Choice Movie Awards του 2010 και σόκαραν το κοινό όταν αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ένα φιλί στο στόμα επί σκηνής. Μάλιστα η Sandra Bullock είπε ότι η Meryl Streep φιλάει τέλεια. Της ζήτησαν να επιστρέψει το Χρυσό Βατόμουρο που κέρδισε όταν διαπιστώθηκε ότι κατά λάθος πήρε το πανάκριβο αυθεντικό βραβείο και όχι την φθηνή απομίμηση που μοίραζαν στους νικητές. Συγκλονισμένη από την επιτυχία της κωμωδίας «THE PROPOSAL» στην οποία πρωταγωνίστησε, η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι είναι πρόθυμη να εμφανιστεί γυμνή σε όλες τις επόμενες ταινίες της, αν αυτό επιφέρει μεγάλα κέρδη στα box office.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τον Jesse James
Η Sandra Bullock ήταν αρραβωνιασμένη για 4 χρόνια με τον ηθοποιό Tate Donovan, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Love Potion No. 9» στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Έπειτα έγινε γνωστή για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Troy Aikman, το μουσικό Bob Schneider και τους ηθοποιούς Matthew McConaughey, Ryan Reynolds, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στο «The Proposal» και Ryan Gosling. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών, επιχειρηματία και παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής του Discovery Channel «Monster Garage» Jesse James στις 16 Ιουλίου του 2005.
Με τον θετό γιο της Louis
Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η ηθοποιός κανόνισε να συναντηθούν ως χάρη για τον θετό 10χρονο τότε γιο της, ο οποίος της ζήτησε να τον γνωρίσει ως δώρο για τα Χριστούγεννα. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2010 επικαλούμενο ασυμφωνία χαρακτήρων αν και ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους ήταν οι εξωσυζυγικές σχέσεις του James. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει την διαδικασία της υιοθεσίας ενός μωρού από τη Νέα Ορλεάνη και μετά το διαζύγιο η ηθοποιός δήλωσε ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί, το οποίο ονόμασε Louis Bardo Bullock.

Δείτε όλα τα gossip για την Sandra Bullock, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 4  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου