Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

'Ολα τα gossip για τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας Matthew Fox!

της Ξένιας Κουσινιώρη


Ο Matthew Fox στη σειρά "Lost" 2004-2010
 Ο Matthew Fox έχει επιλεγεί κατά το παρελθόν από το αμερικανικό περιοδικό People ως ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου. Είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στις σειρές "Party of Five" το 1994 και «Haunted» το 2002 αλλά και για τη συμμετοχή του ως Jack Sephard στην δραματική σειρά «Lost». Έχει σπουδάσει στην ακαδημία του Deerfield απ’ όπου αποφοίτησε το 1988. Αποφοίτησε από το Columbia University με ένα πτυχίο στα οικονομικά το 1989. Σπούδασε υποκριτική για 2 χρόνια στο School for Film and Television αλλά και στην ξακουστή Atlantic Theater Company της Νέας Υόρκης. Το 2006 τον είδαμε στο ρόλο του Bill Security Super στην δραματική ταινία «Smokin’ Aces» αλλά και πρόσφατα στις ταινίες «Alex Cross» και «World War Z».

Ο Matthew Fox στην ταινία "Emperor"
Τι δεν ξέρετε για τον ηθοποιό; Μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό ράντζο στο Wyoming και γι’ αυτό λατρεύει την ιππασία με την οποία ασχολείται από 6 χρονών. Είναι μεγάλος fan της ομάδας Philadelphia Eagles. Σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι η μουσική αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του ενώ οι Arcade Fire, Modest Mouse και η μπάντα από το Texas The Black Angels είναι κάποια από τα αγαπημένα του συγκροτήματα. Επίσης, είναι πολύ καλός φίλος με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος των Green Day Billie Joe Armstrong και μεγάλος οπαδός της punk μουσικής. Έχει δίπλωμα πιλότου και μάλιστα έχει και το δικό του αεροσκάφος. Για το promotion της δραματικής ταινίας "Vantage Point" του Pete Travis στην οποία πρωταγωνίστησε το 2008 ταξίδεψε σε 9 χώρες μέσα σε 3 εβδομάδες. Έχει εμφανιστεί στα περισσότερα επεισόδια της σειράς "Lost" από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς έμενε με την οικογένειά του στο Oahu της Χαβάης. Ο ηθοποιός είναι επίσης άριστος φωτογράφος. Μάλιστα μια συλλογή DVD που κυκλοφόρησε για τη σειρά «Lost» με τίτλο «The Complete First Series of Lost» περιλαμβάνει το ένθετο The Art of Matthew Fox, με φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος από το cast και τους συντελεστές κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Τέλος, συχνά διοργανώνει parties στο σπίτι του όπου μαζεύεται όλο το cast της σειράς "Lost" και παρακολουθούν το τελευταίο επεισόδιο.

Ο Matthew Fox γνώρισε τη σύζυγό του Margherita Ronchi στο πανεπιστήμιο και παντρεύτηκαν το 1992 ενώ έχουν 2 παιδιά, την Kyle και τον Byron.





Δείτε όλα τα gossip για τον Matthew Fox, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες του στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 5  εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου