Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

'Ολα τα gossip για την πρωταγωνίστρια της εβδομάδας Jennifer Lawrence!

της Ξένιας Κουσινιώρη

Στο Winter's Bone (2010)
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "The Hunger Games: Catching Fire" Jennifer Lawrence ψηφίστηκε στο νούμερο 10 της "Hot 100" λίστας του περιοδικού Maxim για το 2011 ενώ περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες του Celebrity HuffPost την ψήφισαν ως την πιο σέξι γυναίκα του Hollywood για το 2012. Η ηθοποιός σε ηλικία 20 ετών το 2011 ήταν υποψήφια για Oscar καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «WINTER’S BONE». Μάλιστα είναι η δεύτερη πιο νεαρή ηθοποιός στην ιστορία που έχει κερδίσει ποτέ υποψηφιότητα για Oscar καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου. Για το ρόλο της μάλιστα στην ταινία, η Jennifer έμαθε να σκοτώνει σκίουρους και να κόβει δέντρα ενώ εκπαιδεύτηκε και στην πάλη. Πρωταγωνίστησε ως Katniss Everdeen στο ''The Hunger Games'' το 2012 και μάλιστα τότε φημολογήθηκε ότι ήταν στα μαχαίρια με την επίσης, υποψήφια για το ρόλο Kristen Stewart. Ωστόσο, αν και στην αρχή δεν έδωσε σημασία στις φήμες, όταν συνεχίστηκαν, η Jennifer αποφάσισε να στείλει email στην Kristen και να ξεκαθαρίσει την θέση της. Έκανε 6 εβδομάδες προπόνηση για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία. Είχε επιλεγεί για το ρόλο της "O" στην ταινία «Savages» του Oliver Stone το 2012 αλλά έφυγε από τα γυρίσματα για να πρωταγωνιστήσει στο «Hunger Games» κι έτσι το ρόλο υποδύθηκε η Blake Lively. Το 2013 σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Jennifer υποδύθηκε το ρόλο της Tiffany στο ρομαντικό δράμα του David O. Russell «The Silver Linings Playbook» δίπλα στους Bradley Cooper και Robert De Niro, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της Oscar αλλά και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της.

Στο "American Hustle"
Τον Ιούνιο του 2013 ανακοινώθηκε ότι η Jennifer Lawrence θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι και παραγωγός στη μεταφορά σε ταινία των αναμνήσεων της Claire Bidwell Smith με τίτλο «The Rules of Inheritance» ενώ έχει επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσει στο «Burial Rites», τη μεταφορά σε ταινία του πρώτου μυθιστορήματος της Hannah Kent. Τέλος, προσεχώς θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες «American Hustle», «Serena», στο επόμενο sequel των «X-Men: Days of Future Past» ενώ βρίσκεται στα γυρίσματα του τρίτου sequel της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay» που θα δούμε σε δύο μέρη το 2014 και 2015.

X-Men: Days of Future Past (2014)
Τι δεν ξέρετε για την Jennifer Lawrence; Αποφοίτησε από το λύκειο 2 χρόνια νωρίτερα από το κανονικό για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος όταν επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της το 2005, κι έτσι απέκτησε ατζέντη. Σήμερα μένει στη Santa Monica της California.Λέει ότι οι αγαπημένες της ηθοποιοί, οι οποίες μάλιστα αποτελούν και έμπνευσή της είναι οι Meryl Streep, Laura Linney και Cate Blanchett. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει κιθάρα.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της ότι δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στη βιομηχανία του Hollywood και να χάσει βάρος, απαραίτητο όρο που έθεσε και για τη συμμετοχή της στην ταινία "The Hunger Games".

Στο Silver Linings Playbook
«Δεν θέλω τα κοριτσάκια που ονειρεύονται να μοιάσουν στην Κάτνις, να υιοθετήσουν δραστικές δίαιτες και να λιμοκτονήσουν. Προσπάθησα να κάνω το σώμα μου να δείχνει γυμνασμένο και δυνατό, όχι αδύνατο και υποσιτισμένο. Είμαι χοντρή για το Hollywood, αλλά δεν θα λιμοκτονήσω για καμία ταινία», λέει χαρακτηριστικά. Ο Donald Sutherland συνέκρινε την Jennifer Lawrence με την Laurence Olivier και τη χαρακτήρισε «εξαίσια και λαμπερή ηθοποιό» αλλά και ο σκηνοθέτης David O. Russell έχει επαινέσει την αβίαστα άψογη υποκριτική ικανότητά της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα υποκριτικής ούτε έχει φοιτήσει ποτέ σε δραματική σχολή και πάντα λειτουργεί με το ένστικτό της όταν υποδύεται ένα ρόλο. «Πάντα μελετώ τους ανθρώπους και γοητεύομαι από τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά τους. Και θεωρώ ότι αυτό είναι το καλύτερο μάθημα υποκριτικής που μπορεί να πάρει κάποιος: Το να παρακολουθεί αληθινούς ανθρώπους, να τους ακούει και να τους μελετάει», λέει χαρακτηριστικά.

Κρεβατομουρμούρα... και άλλα

Με τον Bradley Cooper
Με τον Nicholas Hoult
Τέλος, η Jennifer Lawrence είχε σχέση με τον Άγγλο ηθοποιό Nicholas Hoult από το 2010, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men Origins: First Class», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν ενώ σήμερα φήμες την θέλουν να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο «The Silver Linings Playbook» Bradley Cooper!


Δείτε όλα τα gossip για την Jennifer Lawrence, φωτογραφίες και videos από τις ταινίες της στην εκπομπή CINELOVERS: The New York Project - Επεισόδιο 7  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου